Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor ne használd
Nem is használom, csak a kipróbálás szintjén. Ez nem jelenti azt, hogy nem fogalmazhatom meg róla a véleményemet. Nem kell velem egyetérteni, de személyeskedni sem kéne.
Ha elfogasz egy jó tanácsot, használod élvezettel a PC-det és nem fujjolsz mindenre, ami nem mekeg.
Ha észrevetted volna, nem "mindenre fújolok", csak kifejtettem azon véleményemet, miszerint a Chrome egy átlagos böngésző, mely kizárólag a hatalmas marketing által volt képes betörni a piacra, ugyanakkor semmi olyat nem nyújt, ami miatt én leváltanám az általam évek óta használt Operát vagy Safarit. Sajnálom, ha ezzel a kijelentésemmel leromboltam a lelki szentélyedet, melyben egy pidesztálon ott állt a Google-logó és Eric Shmidt arcképe. (Nem én kezdtem személyeskedni!)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest