- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- PLC programozás
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
kár kijelenteni hogy aki tud kezelni és hozzá is fér ilyen gépekhez az nem tud szépet alkotni.
a stílus, a design, mind mind szubjektív. a modding meg jelentős mértékben egyfajta önkielégítés, első körben a készítőjének kell bejöjjön, aztán ha még valakinek tetszik hát annak lehet örülni, de nem feltétlen szempont.
egyébként tudnék mondani kb 10 házat így fejből az elmúlt évekből amiket "szakmunkások" készítettek, persze más más stílusban, de hihetetlen részletesen ki vannak építve és szerintem szépek is. pl én nem szeretem a steampunk témát mégis van amire azt mondom hogy naháááát....
nem gond hogy nem tetszik neked, nem is ez volt a készítő célja, szerencsére nem te rendelted tőle, viszont a rendelkezésre álló tudás valamint eszközpark alapján általánosítani szépérzetre elég meredek
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest