Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Amennyire az eredeti cikkeket átfutottam minél több a "nagy fekete kocka" annál vált instabilabbá a kártya. A képen látható hogy az ASUS és az FE volt a legstabilabb. Azóta már az MSI is olyan mint az FE. Ezért szúrtam ezt a képet be
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
anulu
félisten
-
wattafaka
senior tag
A boltban is feltűnhetnének lassan
-
Z10N
veterán
Amilyen gyorsan feltuntek, olyan gyorsan el...
...a banyak melyere
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
nexplo
őstag
Most nézem a Boost órajelet. Kíváncsi voltam, mert a sajátom sosem néztem. Az enyém, bár más gyártó 3080-as OC-je de 1995-re Mhz-re megy. 2080Ti-ben imádtam ezt az MSI típust de a 3080-asok között nem nagyon tűnik ki. Nem véletlenül nem vettem MSI-t már. A másik érdekes kérdés a GPU hátsó része. Bár csak a sajátommal tudom összehasonlítani de más.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
drotsztyuart
tag
...you could be miner.....
-
Amerigo57
őstag
Mind két gépemben MSI GeForce GTX 1080 Ti 11GB Z Trio videokártya van, eddig hibátlanul működnek.
Szerintem a GTX 1080Ti szériában a legjobbak voltak. -
IgnisFatuus
aktív tag
Remélem megjelenik az "in store" edition is lassan....
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
MtHq
tag
Elárulhatom, hogy bányára az egyik legszarabb kártya a Gaming X Trio. Valószínű ez nem lesz másképpen az új szériával sem. Amint húzol a ramon, 200W power limitre áll be a kártya. Ami meg használhatatlanul lassú core clockot eredményez (~900 MHz)
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Sry, az átmeneti kimaradt ...igazad van amúgy.
macilaci78:
Ilyet sem hallottam még, egy patch-el bekerül a játékba a "buy new hardware" burkolt üzenet.A 1050ti-t újra kezdte gyártani az NV, ha jól emlékszem, ez jól mutatja azt az áldatlan állapotot, ami a vga piacon folyik.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
macilaci78
nagyúr
Egy 1050 TI-vel játszok, amit használtan 35k-ért vettem a gép mellé. A Sniper Ghost Recon Breakpoint-tal játszom fHD, med-high beáéllításokkal. Már a menüben felugrik a jobb felső sarokban az ablak, hogy nem győzi a gép, de 55-60 fps így is megvan, 4-5 óra játék alatt sem fagy ki. Viszont fél éve még tuti nem sírt emiatt azonos beállítások mellett.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
fanti
addikt
Igen, most még nagyjából normálisak az árak a VGA kivételével.
Az SSD-k pl. semmit sem emelkedtek...eddig.
Bár akinek kell erre az évre gép, az most vegye meg, mert a VGA úgysem fog olcsósodni év végéig, de a többi alkatrész meg tuti emelkedésnek indul hamarosan.
Már elég szépen emelkedtek a memóriák, vélelmezhetőleg megy tovább szépen, de nincs kivétel, minden menni fog fölfelé, hiszen mitől is menne le? -
sixpak
nagyúr
Használtan is heroin áron mennek sajnos.
Nekem ugyanez a fehér Gigabyte kártyám van, 15 hónapja vettem 195 ezerért, most 300-ért repkednek használtan és el is viszik őket gyorsan.
Nemrég egy mohó pillanatomban felrémlett előttem a lehetőség, hogy megszabaduljak én is az enyémtől (2023 decemberig garis), de miután fellapoztam az internetet, lehetséges utódok után kutatva, gyorsan el is hessegettem ezt az elhibázott gondolatot.
Egy-két játék kivételével normális sebességgel tudom futtatni a játékokat ezzel is, majd talán karácsony körül újra napirendre kerül a téma.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
nagyúr
válasz macilaci78 #26 üzenetére
Igazából most is össze lehet rakni a videokártyán kívül egész épkézláb áron - a legtöbb alkatrész nem drágult drámaian, vagy legalábbis nem mindegyik típus. Videokártyát most alighanem jobb használtan venni, átmeneti célra.
"Piroska és Berci, a farkas / Századunk hősei most."
-
aerosmith
őstag
Talált már valaki 3080 Gamig X Triohoz fém hátlapot?
Ez a műanyag egy kalap kaka, nem vesz át semmi hőt a kártyáról. -
ribizly
veterán
válasz macilaci78 #26 üzenetére
Jaja. Nem egy olyan gépet állítottam össze ismerősöknek meg családon belül is.
Most is megléphető ez a dolog, csak a VGA-t el kell felejteni.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
macilaci78
nagyúr
Emlékszem, mikor 350k-ba belefért egy komplett gémer konfig, amiben nem volt üres memória modul, a procin nem a gyári hűtő csücsült, de volt benne SSD a rendszernek és HDD az adatoknak, minőségi ház és táp. Persze nem a high end kategória, de az árlista felső szegmenséből válogatva az alkatrészeket.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
XCube
tag
Kár, hogy nem egy Sea Hawk modellt jelentettek be.
"A lótrágya jól tüzelt, ám a ló népének még volt mit tanulnia a szellőztetésről, kezdve a szó jelentésével."
-
nexplo
őstag
Egy újabb "Szent Grál" amit kb fényképen fogunk csak látni. Juhhhúú
Árat jobb is ha nem tudunk , mert mire ideér 200%-ot drágul cirka. Így nem kapunk agyvérzést sem legalábbZavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
fanti
addikt
Jajjj de jó!
Hála a bányászatnak ezeket a szarokat nem is lehet kapni, és én is rájöttem, hogy 1080p-re egy 1650 Supernél nem is kell több!
Köszi bányászok, továbbra is vegyétek meg az összes kártyát! Nekem már úgysem kell!
-
Chrys_
addikt
Elírták a neveket, így helyes:
Mining Trio plus
Mining Z Trio -
törölt tag
Ez olyan, mintha az unikornist mutogatnák. Azt sem fogok soha látni.
Kiváncsi vagyok, mikor kezdenek majd PS5-el is bányászni -
Pipó
őstag
"Kettőről négy modellre gyarapodott a Gaming Trio kártyák felhozatala."
{felhozatal} értelmező kéziszótár: a vga-t kb. 2 év folyamatos használat után beteszik a csillébe és a bányából a felszínre, gémerekhez továbbítják.
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
ribizly
veterán
Azért én még azt sem nevezném normális árnak. Haver megjelenéskor vett 350k-ért 3080-at és én már arra is húztam a számat, mert annak max 300k kellett volna legyen az itthoni ára (~311k körül volt az alja).
Nem szabad beleszaladni semmibe, hanem várni. Hacsak nem pótolni kell egy meghibásodott VGA-t, más megoldást kell keresni (konzol, IGP).[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Foglalt név
addikt
válasz RetepNyaraB #11 üzenetére
Az autóknál is hasonló a helyzet. Még jó hogy nincs infláció. A pénzünk nem ér kevesebbet csaj minden egyre drágább. Nézheted a lakást, tv-t, telefont.
-
berzebub
aktív tag
Itthon is felbukkan néha normál áras kártya . Hétvégén pl 350k volt a 3070 az ED be. De persze a normál halandó azt nem tudja megvenni. Max másnap aprón 500k-ért. Én is január óta vadászok egy 3060 ti-re, 400at kiadni egy 240es kartyára...belefájdul a fogam.
Heghlu'meH QaQ jajvam
-
veterán
Ezt úgy sem lehet megvenni, da ha esetleg mégis akkor az ára nem teszi lehetővé , hogy átlag ember megvegye.
duree54
-
RetepNyaraB
veterán
Ezek a bejelentések, ismertetők, mostanság csak a bicska kinyílására jók. A három éve használtan vett kártyám drágábban tudnám ma eladni, mint amennyiért vettem de minek, hisz - a nem kapható - új generáció árából inkább autót vásárolok cirka.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
L.
tag
Itthon 300-500K HUF sima-TI, nemrég néztem, kéne videókártyát vennem lassan. Nos meggondoltam magam Nemistudom mennyi lesz majd a 3080, 800KHuf vagy 1 milka ?
edit: ááá igen az árukeresőben van egy "már nem forgalmazott" Asus 3080 Legutolsó ismert ár (2021. 03. 09.): 869 900 huf, 3090-es aquánál 1,2 millió Hát ez fasza.........
[ Szerkesztve ]
-
Diniboy
aktív tag
"A Mining Trio família általános jellemzői...."
-
anulu
félisten
kezd nálam szakadni a cérna 1-1 ilyen bejelentés után. foglalkoznának a tisztességes kihozatallal inkább.
értem én, hogy nekik tökmindegy ki veszi meg a végén, de azért tényleg a gyártók, a minerek és a kiskerek is elmehetnek a p****ba."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
OgreImre
senior tag
"ám azt már egy fokkal érthetőbbnek tartjuk, hogy árakat sem közölt, hiszen mindannyian tudjuk, hogy mi manapság a helyzet a VGA piacon."
Pedig én nagyon kíváncsi lennék rá, hogy a gyártók mennyiért adják a disztribútoroknak/nagykereknek/partnereknek a kártyákat. Mi az ára a cuccnak amikor elhagyja a gyártót."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Molyzsa
aktív tag
Amúgy én nem is értem miért a csillivilli verziókat nyomatják a partnergyártók, hisz a bányában ha lehet úgyis kikapcsolják (vagy többet fogyaszt) és így csak felesleges alkatrészpazarlás ez is. (nehogy már LED hiány is legyen kérem szépen ) Amíg vga hiány van, addig nyomassák a csillivilli nélküli cuccot úgyis megveszik aranyárban...
..o.O..
-
Griff55
senior tag
Remek, csak venni úgyanúgy nem lehet majd őket...
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A YouTube is nagy veszély lehet a fiatalokra
- Milyen videókártyát?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- NBA és kosárlabda topic
- Diablo IV
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik