Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
Érdekesség: ModRight Mod-Mat Xtreme - [link]
-
HookR
addikt
válasz
szab.tam #2372 üzenetére
Hirtelen ezeket a katalógusokat találtam 3M DI-NOC fóliára vonatkozóan:
- 3m.com
- decorfilms.com.au
- idsfinishes.com -
HookR
addikt
A 20db nem lenne feltétlenül gond, többet is fel tudnék használni, mint 4db, illetve a maradékot el is adhatom.
Már nézegettem 3D modellen. Az említettek közül a HF-30 tűnik a legharmonikusabbnak megjelenését tekintve, az a legkevésbé tolakodó. Ám ennél a háznál fontosabb szempont a csavaros rögzítés, így pillanatnyilag az AH-4903 az esélyesebb. Mindaddig persze, amíg nem találok jobbat, ami ötvözi a kettő előnyös tulajdonságait. -
HookR
addikt
válasz
szab.tam #2290 üzenetére
"igen.
összeálltok kalákába.
és majd miskolcról/ra elpostázod 4-esével a felesleget.
és az ingyen lesz.
úgy kijönne vagy 1000/db-ra, nem 700-ra..."
Elhamarkodott következtetés, nem ismered a lehetőségeimet."nem igazán látom, értem:
ez a magassága, vagy a szélessége?"
35mm az átmérő és 10mm a magasság. (Ahogy az a gyártó honlapjára mutató linken is látható.)Időközben lemodelleztem a kiszemelt 20mm átmérőjűt, de sajnos nem illik a házhoz, drabálisnak hat alatta.
Lemodelleztem a HF-30-ast is, az sokkal kevésbé tolakodó, jobban illeszkedik az összképbe. Így annál leginkább már csak az öntapadós rögzítéssel kell barátkoznom, mert. A ház sajátosságaiból fakadóan előnyösebb lenne az oldható csavarkötés. -
HookR
addikt
Azért annyira nem is olcsó, ha azt vesszük, hogy a Lian Li SD-02 (4db-os csomag) kerül 2060 Ft-ba. Csak ne lenne olyan nagy (35mm)...
(#2286) FID: Igen, csak jellemzően nagyobb méretűek (35-45mm átmérő), sajnos.
Alternatívának ilyen sima gumitalpakat találtam még, amik méretben megfelelnek:
- HF-30 (2500Ft / 20db)
- AH-4903 (220Ft / 4db)(#2288) ViZion: Ha lenne még néhány jelentkező, akkor megfontolandó. Úgy van, hogy $6,50/4db + $3 posta (+ vám áfa), illetve további 4-es csomagonként a posta már csak $0,5. Azaz egy csomag esetén olyan 700Ft/db, 5csomag esetén már olyan 550/db-ra jön ki.
-
HookR
addikt
Igényesebbnek ható, alu házas gumilábra tud valaki hazai beszerezhetőséget mondani? Valami ilyesmi kellene, mint a képen, 20mm körüli átmérővel. (Ez amúgy pont megfelelő, csak mire ideér Kínából, lenne vagy 700Ft darabja, úgyhogy egyelőre marad tartalék tervnek.)
Az sem baj, ha nem forgástest, csak legyen a fentihez hasonló, relatíve kisebb alapterületű. -
HookR
addikt
-
HookR
addikt
válasz
Pete55555 #2114 üzenetére
Magam szeretnék készíteni rétegelt lemezt ragasztás közben formára préselve, furnérból. 8mm vastag lenne ez is, a legkisebb belső rádiusz pedig 12mm. Az oldalról történő csavarozáshoz nem feltétlenül ragaszkodom, de az eddigi terv alapján könnyebbé tenné a szerkezet kialakítását.
-
HookR
addikt
válasz
Vartanus #1356 üzenetére
"A porfestő cégnél akiknél érdeklődtem írták: "Amennyiben biztos benne, hogy a számítógépház bírni fogja a közel 200°C-os hőmérsékletet", ezek szerint nem biztos hogy tudják
"
Nem tudom mennyire fogalmaztál konkrétan, ezért lehet, hogy ők a műanyag alkatrészekre gondoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest