- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
- HF-30 (2500Ft / 20db) Ehhez képest tényleg drága, de minek 20 db?? 4db-ot (amire szükséged van) megvennéd 300 ft-al több. A Lian- Li az szerintem megéri 2060-ért. Szerintem még a te projectedhez sem lenne vészesen nagy a 3,5 cm-es átmérő. De csekkold le, tegyél alá 4db cappy-s kupakot az kb akkora lehet
-
szab.tam
nagyúr
magamnak már nem nagyon akarok semmit építeni.
van itt 3 passzív gépem. kiszolgálnak, a harmadikat szinte be sem kapcsolom.ilyen miniatűr bigyók különbesn sem izgattak soha.
jó 2 éve volt még széria tervem is.
de dobtam.
azért van pár koncepció a fejemben.csak ezek annyira költségesek, hatalmasok, stb, hogy képtelenség nekiállni.
egy prémium kategóriás passzív gép akkora lenne, mint kb. egy kombinált gáztűzhely, az ára egy autóé. min 10k euro. (de inkább a 15-höz konvergálna.)
magamnak biztos nem készíte(ttn)ék egy ilyet, és egy vevő pedig már ennyiért komoly support-ot várna.
pár daraboknál ez pedig kivitelezhetetlen.
(abu megírja, hogy gyere komám nem indul a gép, ki repül oda, hogy megigazítsa a lecsúszott sata kábelt...)egy 2 cpu-s, evga alapon nyugvó, 2-3-4 gpu-s gépet is be lehet hűteni passzívan, ha nincs méret korlát.
az elrendezésre is lennének, (még sosem látott) ötleteim.ha egy elmebetegnek kéne egy ilyen monstrum, és finanszírozná, (természetesen folyamatában teljes konntroll alatt, így minimális felelősséggel a részemről), pontosan tudnám, hogyan állnék neki.
természetesen nem a konyhában a földön fúrkálva.alakra, minőségre, kinézetre valami hasonló lenne. csak természetesen a sok borda miatt nagyobb.
(sokak számára ismerős alapmű 2. verziója.)
[link]
[link]nem kizárt, hogy konstrukciós vázra épülne.
kis motorok nyitnák a házat bekapcsoláskor. meg még lenne pár érdekesség...*****
de most a fejemben sokkal jobban motoszkál a pc általi hőtermelés újrahasznosítása.
erre van egy innovatív ötletem, amihez a technika sajnos még csak részben áll már rendelkezésre.
azt kéne valahogy kicseleznem, hogy a már megévő technológiát használjam ki.
de erről többet most egyelőre nem mondanék... -
szab.tam
nagyúr
igen.
összeálltok kalákába.
és majd miskolcról/ra elpostázod 4-esével a felesleget.
és az ingyen lesz.
úgy kijönne vagy 1000/db-ra, nem 700-ra...lomtalanításkor vagy beelőzöd a buckalakókat, vagy ha már begyűjtötték, akkor 200-é' megveszed tőlük.
egy totál döglött deck-et 1k-ért megkapsz.
4 lábbal.
posta 2k.
az együtt 3k. (ja, hogy ez 750/db...)***
elég sokat kerestem kb. jó egy éve a htpc-mhez.
én sem találtam nagyon.
besokalltam, majd scythe himuro 4 db. rögzítő, rezgéscsillapító gumiját berakam alá találomra.***
"Csak ne lenne olyan nagy (35mm)..."
nem igazán látom, értem:
ez a magassága, vagy a szélessége?***
egyébként én az előbbi példától eltekintve mindent ikea konyhabútor lábakkal oldok meg.
capita
csak abból sajnos a legkisebb asszem 100-as. -
Pete55555
addikt
Rétegelt lemez / furnérlemez. A kettő nem ugyanaz.
Rétegelt lemezből van többféle vastagságú. Nekem pl a 8mm-esből van a gépházam, 3mm-es csavarral fogattam meg oldalról. A lényeg, hogy fúrj elő neki. 2.5-essel fúrtam, ha jól emlékszem, 2-essel repedt.
Legbiztosabb, ha kipróbálod egy próbadarabon előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Evga Supernova 650 GM 80+Gold Sfx/Atx
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest