- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
válasz
Zoli54213 #764 üzenetére
Hát én biztos agybajt kapnék, ha egy ilyen drága ventillátornak letörném az egyik lapátját..Nem is értem, minek kell szétszedni. Ha divatos szinű ventit akarsz, akkor találsz jóval olcsóbban is, szvsz Noctuát nem azért vesz az ember, mert illik a többi komponenshez, hanem mert bitang jól teszi a dolgát.
-
válasz
Zoli54213 #764 üzenetére
Ha megfigyelitek, mutatja is a videón, hogy eltört a műanyag ami a lapát agyát a tengelyen tartja. (ha nem vettétek észre, figyeljétek a tengelyen marad aszimetrikus csinkot, és a lapát kupakjából hiányzó szabálytalan részt)
Én azt tudom mondani, hogy a lapátkerék közepén, ne a matricás oldalán, hanem a másikon, hajszárítózd jó forróra a ketyerét (nem hinném hogy megolvadna bármi is, de azért ne túl forróra) és úgy próbáld meg lehúzni a tengelyről, ahogy a hapi mutatja. Egyébként ne feszegesd úgy ahogy ő, mert könnyen lehet hogy letörik (mondjuk akkor lefested és visszapillanatragasztózod)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest