Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrofon topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viperabácsi
üzenetére
Köszönöm
Ezzel teljesen egyet értek
(#1113) Engineer086
Köszönöm, nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésed! A plexi elkészítését élveztem a legjobban a munkám során. Sok mindennel próbálkoztam míg végül a selyemcérna volt a legalkalmasabb a vágásra. Próbálkoztam a bicikli fékeknél és váltóknál használt acélsodronnyal is de az bizonyult a leg alkalmatlanabnak, pár perc alatt felmelegedett és elpattant.(#1114) Bari
Köszönöm, az előlap elég sok fejtörést okozott de végül csak sikerölt összehozni
Az eredeti előlapból megmaradt keretéhez pillanatragasztóval ragasztottam hozzá az új plexi előlapot, néhány pici foltnyi pillanatragasztó maradt az előlapon amelyet nem csiszoltam le. Ez nagy hiba volt, mert festésnél a festék reakcióba lépett a pillanatragasztóval és elég mélyen belemart a plexibe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mikrofon topic
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest