Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt01
őstag
Köszönöm mindenkinek , a szerszámok és anyagok használata igazából nem újdonság , lakatosként dolgoztam évekig.

A nagyobb szétvágást és darabolgatást csak azért gondoltam hogy kerülném , mert a szívem szakadna meg ha ki kellene dobni a házat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár elvileg ha valamelyik darabját elrontom a gyárinak , elvileg az is legyártható , maximum tényleg szakértőbb kéz kell hozzá . Igazából a legnagyobb gondot az okozza , hogy nem látom még előre mit is szeretnék konkrétan . Bár ezzel gondolom mindenki így van mikor neki fog egy új modnak.
Kezdetnek csak valami hasonlót szeretnék , mint amit leírtam , de ez is olyan mint a lakásfelújítás , vagy az autószerelés . Valamit megbontasz , azzal elindítasz egy sor más dolgot is.
Akkor ha megjött a ház , valszeg ülni fogok előtte és nézem mit tudnék kihozni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)