Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
azon is agyaltam,hogy az egész lap fölé csinálok plexiből egy olyasmi dolgot mint ami a TUF lapokon van Thermal Armor.
A megvalósítást úgy képzeltem,hogy az alaplapot nem sima M3-as csavarokkal rögzítem a távtartókhoz,hanem csavarok rájuk újabb távtartókat amire rámenne a plexi(feketére festve). A VRM-re meg amúgy is Tody féle jó kis blokkot tervezek később(akkor lehet hamarabb lesz H2O blokkom ennyi.).
Annyi gondom van ebben a koncepcióban,hogy a kondik,csatlakozók és egyebek miatt kéne legaláb 15mm-es hosszúságú távtartó ha jól számolom,nekem meg csak a sztenderd 5mm-esek vannak.
De ha mégis a gyári bordák feketére fényezése lenne, és netán szervízbe kénne vinni akkor mennyire lenne feltűnű,hogy újra van eloxáltatva arany színűre?
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest