- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lézervágás, gravírozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor81
senior tag
válasz
Healbacsi #34 üzenetére
Igazán köszönöm !
Már kezdtem azt hinni, nem magyarul írtam...
Vártam, hogy mikor kezdik el azt mondani, SSD sem kell, mert egy 5400-at vagy 4900-at forgó HDD is tök halk tud lenni.Második passzív gépem építésekor egy Samsung 850 EVO mSATA SSD-t is használtam. A gép egy Akasa Euler S házban, Core i7 35W TDP-s CPU-val, Low Voltage RAM-okkal, minden az alacsony fogyasztásra és 0 zajra optimalizálva, de az SSD 75-80 fokos volt. Írtam a Samsungnak, hogy mi a helyzet, megoldható-e, egy passzív borda használata ? Mondták, ugrik a garancia, mire én, elviszem egy szervizükbe, tegyék fel ők, mire Ők tegyek a házba ventilátort, elmeséltem, hogy nem lehet, mert nem klasszikus PC ház és a hangtalanság a lényeg, mire Ők válaszoltak, tegyek a házba egy kicsi ! ventilátort. Erre én letéptem a matricákat az SSD-ről, ráraktam egy nagyobb bordát és nyertem 15 fokot. Szóval biztosan nehéz elszakadni attól, hogy a PC-t lehet 0 zajjal építeni.
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Healbacsi #34 üzenetére
Azért megnézem, hogy a táp által kitolt 700 vagy akárcsak a fele 350W-ot mi disszipálja el teljesen hangtalanul...
Hidd el ha elég nagy és elég kis fordulatú ventiket használsz az már a vásárlók 99.999 százalékának elég jó a maradék meg vesz erre a célra épített célgépeket mint pl. az Airtop2 Inferno vagyonokért (kb. 3-4x annyiért mint egy ventis konfig ami még mindig elég halk tud lenni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Minden, mi szem-szájnak ingere, egészen 700 wattig.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest