Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ismerve a Toshiba árképzését,nem tucattermék lesz belölük.Remélem a megbízhatósággal nem lesz gond
-
GerykO
aktív tag
válasz
Kotomicuki #9 üzenetére
Szerintem a Llano mobil CPU-k lesznek a válaszok, bár a Brazos is kezd beérni, és egyre több program támogatja már. Szóval pont frankón előkészített terepre fog berobbanni a Llano. Nagyon várom én is.
Brazosból csinálok egy otthoni mindenest NAS/torrent/HTPC/router, Llano notival meg elleszek, vagy ez a vegyes tablet/subnoti izé is elég lenne nekem. -
Boxi88
őstag
Elég barátságosnak tűnnek, bár a Toshiba márkát sosem kedveltem... de ez persze nem azt jelenti hogy rossz!
-
Kotomicuki
senior tag
Az úgy már túl szép lett volna - épeszű/még megfizethető árazás mellett - , majd talán a következő generáció bejelentése, vagy egy modellfrissítés után.
Na, talán kezd a mobilitás és a teljesítmény együttesen elfogadható értékeket felmutatni - végre kezdik az ehhez szükséges technológiá(ka)t elérhető(bb) árszinten kínálni, bár a 256 GB-s SSD még kilóg ebből a képből. Most már csak az ár és a minőség lesz a kérdés - ha az előbbin spórolnak, akkor
, ha az utóbbin - ahogy eddig, szokás szerint - , akkor
.
Hhmm, várom az AMD "válaszát", de nagyon! -
-
ROBOTER
addikt
Én notebookirtót olvastam elsőre.
-
domi007
őstag
Huh, nagyon szép laptopok, az új Core processzorok alatt mit kell érteni: arrandale vagy Sandy Bridge?
-
lujó55
addikt
"legkisebb modell, terhelés nélkül 8,5 órán át képes üzemelni"mi számít terhelésnek?
Megfordítva a kérdést: milyen az amikor terhelés nélküli állapotban van? Csak a megjelenítő megy és az üresjárat?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 - jogtiszta Windows
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest