Hirdetés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duree
veterán
Ismerve a Toshiba árképzését,nem tucattermék lesz belölük.Remélem a megbízhatósággal nem lesz gond
-
GerykO
aktív tag
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Szerintem a Llano mobil CPU-k lesznek a válaszok, bár a Brazos is kezd beérni, és egyre több program támogatja már. Szóval pont frankón előkészített terepre fog berobbanni a Llano. Nagyon várom én is.

Brazosból csinálok egy otthoni mindenest NAS/torrent/HTPC/router, Llano notival meg elleszek, vagy ez a vegyes tablet/subnoti izé is elég lenne nekem.
-
Boxi88
őstag
Elég barátságosnak tűnnek, bár a Toshiba márkát sosem kedveltem... de ez persze nem azt jelenti hogy rossz!
-
Kotomicuki
senior tag
Az úgy már túl szép lett volna - épeszű/még megfizethető árazás mellett - , majd talán a következő generáció bejelentése, vagy egy modellfrissítés után.

Na, talán kezd a mobilitás és a teljesítmény együttesen elfogadható értékeket felmutatni - végre kezdik az ehhez szükséges technológiá(ka)t elérhető(bb) árszinten kínálni, bár a 256 GB-s SSD még kilóg ebből a képből. Most már csak az ár és a minőség lesz a kérdés - ha az előbbin spórolnak, akkor
, ha az utóbbin - ahogy eddig, szokás szerint - , akkor
.
Hhmm, várom az AMD "válaszát", de nagyon! -
-
ROBOTER
addikt
Én notebookirtót olvastam elsőre.
-
domi007
őstag
Huh, nagyon szép laptopok, az új Core processzorok alatt mit kell érteni: arrandale vagy Sandy Bridge?
-
lujó55
addikt
"legkisebb modell, terhelés nélkül 8,5 órán át képes üzemelni"mi számít terhelésnek?
Megfordítva a kérdést: milyen az amikor terhelés nélküli állapotban van? Csak a megjelenítő megy és az üresjárat?
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Subaru topik
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ha az utóbbin - ahogy eddig, szokás szerint - , akkor
.