- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Na szóval. A telefon nagyon jó, nem bántam meg a vásárlást, azonban közel sem hibátlan.
Az összeszerelés minősége elsőosztályú, nagyon finoman és feszesen záródik. Engem a súlya nem zavar, érezni, hogy van benne anyag. Szerintem utcahosszal a zöld színű a legszebb. Az előlapon az első napon még zavart a képarány (832 x 2268), de gyorsan szokható. A megjelenítésnél hiányzik azért az a néhány pixel:
A fő képernyőn lévő hajlás ahogy sejtettem természetes fénynél engem zavar, mert össze-vissza törik a fény rajta. Szerencse, hogy leginkább házon belül nyomkodom. A kijelző nem tudom mennyire erős, de szerintem képtelenség benne kárt tenni S-Pennel vagy ujjal, ha az ember nem akar bele direkt lövészárkot szántani.
Ez a kijelző alá dugott kamera szokható, a mindennapi használatban észre sem veszi az ember, hogy nem tökéletesen láthatatlan. A hátlapi kamera finoman szólva sen tökéletes, nem is értem. Elvárná az ember, hogy ne egy fapados kamerát kapjon. Már a kijelzőn látszódik, hogy vérszegény az egész produktum. Persze, aki ilyen telefont vesz, az nem a kamera miatt teszi, így engem sem zavar. Később majd teszek be képeket, mert ma elég sokat fotóztam.
Kötöttem rá 2 év biztosítást a SES-ben, de már bánom. Rohadt drága (1 év 65k, 2 év 130k, 3 év 195k) és ugy nem lemondható. Lehet elállok az egésztől 14 napon belül és megveszem újra biztosítás nélkül.A koncepció az volt, hogy féltem a belső kijelzőtől, de ahogy fentebb írtam, nagyon jó minőségű. Egyébként belül is van rajta védőfólia, de nem érdemes leszedni, mert nem azért van rajta. Első bekapcsoláskor a telefon fel is hívja rá a figyelmet. Azt mondta a Samsungos gyerek, hogy a szervizben lehet kérni rá cserét, de árat nem mondott. Ez így azért elég jól hangzik.
A két hangszóró nagyon szépen és hangosan szól, nekem tökéletesen megfelel.Talá a legnagyobb negatívum a kamera mellett, az bizony az üzemidő. Már elsőre is sejtettem, hogy 4400 mAh sok dologra nem lesz elég, be is jött. Kb 4 órát bír ki, ráadásul nyugalmi állapotban is túlságosan merül. Gondolom majd javulni fog a frissítésekkel, de nincs meg az az érzés, ami az S21 Ultránál volt, mely szerint le sem lehe meríteni 1 nap alatt.
A rendszer általános sebessége kiváló. Kicsit tartottam, hogy kinyitva, kétszer annyi pixelen mit fog produkálni, de tökéletes.
Egyébként, szerintem simán előrendelhető telefon leadás nélkül is, és megkapod a 35k kedvezményt. Én egy régi szar Nokiát vittem, a gyerek mondta, hogy le sem kell adnom. Beírt egy kedvezménykódot és ennyi volt.Gondolom nem éri meg a Samsungnak 20 éves telefonnal foglalkozni. Megértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest