- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosmiki
addikt
válasz
beaglepuppy #325 üzenetére
Nekem még visszaigazolás se jött, hogy jogosult vagyok e..
-
beaglepuppy
tag
Én pont ma kaptam meg a Notepacket. Augusztus 21.-én kértem. Elég gyorsak voltak.
-
babosmiki
addikt
Én is, de most próbáltam megint, látom már megy..
-
babosmiki
addikt
Valakinek sikerült már regisztrálnia a Notepack-re a Members-ben?
-
ForRedGlory
félisten
-
Sanraith
aktív tag
Tegnap belefutottam egy előnybe, amiről nem gondoltam, hogy előny lesz: a telefon vastagsága miatt nagyon kényelmes telefonálni vele. Olyan ember vagyok, aki ritkán telefonál, de a Fold 3-on nagyon élveztem a legutóbbi hívásaimat.
Kézre áll, mint a régi "buta" telefonok, és jó érzés, hogy nem egy lapot kell a fülemhez tartani.
Az üzemidő is mintha kezdene beállni. Tegnap sok nyomkodással, ma kevéssel kb annyit hozott, mint amit a Note 10+-tól hasonló használattal kaptam.
Szóval én elégedett vagyok vele. -
ForRedGlory
félisten
Hoztam pár képet és videót is.
-
opr
nagyúr
válasz
ForRedGlory #316 üzenetére
Ugy viszont mar nagyon jo szamok ezek!
-
opr
nagyúr
válasz
ForRedGlory #314 üzenetére
Kb milyen arányban használod melyik kijelzőt?
-
adamklark
senior tag
teljesen jónak tűnik ahhoz képest hogy külső kijelző is 120hz lett, persze kell még idő hogy pontosabban mutassa az aksit
-
bajormisi
csendes tag
válasz
ForRedGlory #309 üzenetére
Köszönöm! Ez így egyenlőre megnyugtatónak tűnik. Ha egy napot kibír akkor az nekem megfelel.
-
opr
nagyúr
válasz
ForRedGlory #309 üzenetére
Ez alapjan tipikus 5-6 ora SoT, ha nem jatszol, az vegulis nem rossz. A jo az nem ilyen, de semmikeppen nem rossz.
-
bajormisi
csendes tag
válasz
ForRedGlory #306 üzenetére
Akkumulátorról tudnál valamit írni. Előrendeltem, de félek egy kicsit, hogy kevés lesz a szufla benne.
-
válasz
ForRedGlory #306 üzenetére
Kicsit túlszaturált, de amúgy nem riossz.
-
ForRedGlory
félisten
Ígértem képeket: [link]
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ForRedGlory #301 üzenetére
Ez olyan, hogy engem pl sose zavart se a notch, se a kameralyuk, ott van, tudom, túlléptem rajta, inkább, mint a káva. De ismerek embereket, akiket zavar. Mint a fűtőszálas szélvédő a kocsikon. 8 évig jártam ilyennel, nem zavart, viszont van, aki nem tudja nem látni.
-
válasz
Sanraith #300 üzenetére
Megnéztem egy Mi Mix4 bemutatót. Ott sem látszik a kijelző mögötti kameralyuk, de olyan rossz képeket csinál, mintha visszamentünk volna 10 évet. Szóval nem véletlen, hogy a Samsung olyanra csinálta meg, amilyen, mert így tud értékelhető képeket csinálni. Úgy látszik még mindig nem elég jó a technológia erre.
Persze egyszerű Józsi csak annyit lát, hogy persze más gyártók meg tudták oldani, hogy ne látszódjon a kijelző mögötti kamera, csak éppen azt már nem fogja fel, hogy azok szar minőségben fényképeznek (ezt nem rád értettem). -
Sanraith
aktív tag
válasz
ForRedGlory #301 üzenetére
Írtam is, hogy nem zavar. Viszont vannak akik képhibának látják a notch-ot vagy a kameralyukat, nekik jó eséllyel ez a megoldás sem fog tetszeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest