- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
LosBlancosRM #99 üzenetére
Egyre gondoltunk. Én is arra céloztam hogy manapság már nemigazán prámium egyik sem. Mindenki ottt spórol a prémium kategóriában is ahol tud.
-
-
Mercel
senior tag
Nagyjából egyetértek, ennyiért a jelenlegi áron ezt a produkciót eszem ágában nincs megvenni..
DE: )
Szűk két éve jelent meg az első szinte még Béta cuccz, ehhez képest rengeteg problémát javítottak, fejlesztettek, ez pedig már szinte használható cuccz lett a mindennapokban is és egyértelmű a fejlődés minden kérdéses ponton.Jó lesz ez és szerintem hajlítható mobil mint olyan az egyik legjelentősebb fejlesztési vonal és Szint az okostelefonok fejlődéstörténetében.
Még egy két generáció és jó lesz.Na Akkor veszek egyet én is: )
Addig meg szorgalmasan követem ahogy fejlődik a téma. -
szalai112
senior tag
Én is nézegetem a fold telt, csak a régi telómat S10 1TB/12 vicc pénzért veszik be!
-
Kasya
nagyúr
Amugy itthon megint a Telenor adja a legjobb arakat, ahogy nezem.
-
Segal
veterán
válasz
ForRedGlory #70 üzenetére
Az Apple és a prémium érzés az kb Jobs-al együtt lett eltemetve.
Manapság már inkább csak futnak a többiek után és halvány lila fingjuk sincs arról merre tovább (iPhone fronton ezt kiemelném) -
mrThomi
addikt
Valóban ez a tendencia, de vannak akiknél ez kiveri a biztosítékot. Német saturn oldalán amúgy valami bis zu 800€ rückerstattungot írnak ha leadod régi telódat. Nem volt még időm végigolvasni, lehet hogy nem a lerúgott s4-re értik, de én ezt a fajta kezdeményezést jobban szeretem mint az ajándékokat
-
fogtunder
nagyúr
válasz
bármilyen érvelés, ami tartalmazza az Apple féle prémium érzet kifejezést, azonnal invaliddá válik. mondom ezt úgy, hogy van iPhone-om, egy iPadem és egy M1 Macbookom, utóbbiból nagyjából minden 3-4. billeg sík felületen kisebb-nagyobb mértékben, az aztán a prémium érzés.
-
mrThomi
addikt
válasz
Ha valami miatt akkor én ezen nem kattognék, mert ez a teknológiából ered. Ez ilyen mindenkinél, ezt vagy elfogadja az ember vagy nem. Engem egyébként nem zavart, láttam hogy ott van de elfogadtam, mert nagyobb volt a wow érzés, illetve tudtam hogy nem hibás darab. Az apple 2-3 évvel le van maradva(vagy csak sok mindent nem mer meglépni időben) lásd 5G, 120Hz ahogy te is írtad.
-
fogtunder
nagyúr
ha a Note szoftveres részét az amúgy hardveresen megegyező S szériára kiterjesztik, akkor egy dolog marad, ami a Note-ot elválasztja, az a gyárilag hozzáadott S pen és a lyuk, amibe el tudod rakni, semmi több. az S szériához képest eddig is rétegtermék volt a Note, simán benne van a pakliban, hogy jövőre lelövik. de persze az is, hogy Szöulban kielemzik a számokat és rájönnek, hogy nem ez volt a jó startégia és mégis visszahozzák. ettől függetlenül én se lennék olyan bátor, hogy erre alapozva készpénznek veszem a jövő évi Note szériát.
-
válasz
WinstonWolf #71 üzenetére
Az valami különleges akció lehetett, mert elővételben itthon nem volt ilyen ajándék a Note9-hez (elővételmben vettem azt is).
-
Kasya
nagyúr
Valahol kint van már esetleg?
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #77 üzenetére
Nem, nem rossz híred van, hanem fogalmazási gondod. Majd máskor, ha ízlésről írogatsz, akkor a "vicc kategória" elé talán írd oda, hogy "szerintem".
-
Ádám16
addikt
válasz
Bárcsak ennyi problémám lenne az életemben, mint ez a hajlítás ezen a kijelzőn, és az ezzel kapcsolatos undorotok...
Imádnám használni ezt a cuccot. Viszont továbbra is egy i12 mini + iPad otthonra kombó lenne számomra az ideális. Tabletezni otthon szeretek csak. Ha sokat tömegközlekednék, akkor viszont jöhetne ez a koncepció, nem kéne +1 eszközt a táskámban hordani.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ja, a Tab A8, azért az nem éppen egy 120 Hz AMOLED
a hardverről ne is szóljunk, szóval az a lényeg, hogy ha forintosítani kell, hogy egy telefon + egy tablet, akkor valami kicsi, de erős tabletet kéne mondani, az meg elég ritka.
A képarány jól jön még szövegbevitelénél, fotók visszanézésénél és editálásánál, e-könyv olvasásnál, egy rakás játéknál, online meetingnél, videotelefonálásnál... videózásnál valóban nem vagy sokkal előrébb, ez tény. -
mrThomi
addikt
válasz
ForRedGlory #63 üzenetére
"Várom az iPhone 13 bemutatóját és ha végre beleteszik a 120 hz-es kijelzőt, valószínűleg soha többet Samsung"
Ezen agyalok én is, bár mint írtam a Z fold 2-vel semmi bajom nem volt. Lehet megveszem még egyszer, mert egy tablet méret kell otthonra, illetve android rendszert nem szeretném teljesen kukázni. -
Sanraith
aktív tag
válasz
torrente777 #24 üzenetére
Köszi a tippet, meg is rendeltem.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Igazán nem szeretnék ünneprontó lenni, de volt a kezedben Fold? Mert lehet puffogni a hajlítási gyűrődés miatt, de szemből ez nemigen vehető észre, ha meg használod a nagy kijelző előnyeit, akkor kábé tényleg pont telibeszarod, hogy van-e ott valami hullám, vagy nincs...
-
WinstonWolf
senior tag
Ezt majd a tényleges használat mutatja meg... A Gorilla Glass-on is nyomot tudott hagyni egy kis porszem, ami a pen hegyére került... Igaz, a Note9-en még biztos korábbi verzió volt
Ollie: Cáfolnám. Pont a Note 9-em vettem úgy, hogy az 512-es belső memóriás telefon mellé adtak egy 512-es microSd kártyát ajándékba. Az akkor kb 55 000 Volt. Bár tény, hogy kinek mi a nagy ajándék fogalma... De egy toknál többet ér...
-
ForRedGlory
félisten
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
WinstonWolf #58 üzenetére
Megerősített kijelző van, nem győzték bizonygatni, hogy mennyit nyüstölték, hogy frankón működjön.
-
Kasya
nagyúr
válasz
WinstonWolf #58 üzenetére
Nem a karctol felnek, sokkal inkabb a fizikai nyomas miatti nyomoktól.
-
Nekem tetszik, de a Samsung márkanév visszatart a vásárlástól (persze az ára is) kíváncsi vagyok , hogy az Apple mikor jön egy hasonlóval, persze ha egyáltalán gondolkodnak egy ilyen megoldáson.
-
-
ForRedGlory
félisten
Örülök hogy te megértetted.
Arról nem is beszélve, hogy a Samsung (is) ugye majmolja az Applet azzal, hogy kihagyja a töltőfejet a "környezettudatosság" miatt, de most meg ajándékba osztogatja. Nem véletlen tettem pont a töltőfej mögét "lolt". Kvázi ezzel a lépéssel saját magukat köpték arcon. Most hol a nagy környezettudatosság? Szánalmas.
Várom az iPhone 13 bemutatóját és ha végre beleteszik a 120 hz-es kijelzőt, valószínűleg soha többet Samsung. Pedig én nagyon nem vagyok Apple poweruser... sőt, aki ismer...
-
mrThomi
addikt
Szerintem az a probléma sokaknak, hogy ilyen sok pénz kiadása után "csak" ennyit kapsz. Év elején az S21 Ultrához kaptál egy c.a 250€ buds prót, így elvárható lett volna többeknek, hogy nem csak egy adapter, illetve penes tok jár hozzá, ami ízlés kérdése is ki mit rak rá plusz védelemnek.
A telefonhoz: ha le megy 1000€ alá a Zfold 2, én benevezek rá még egyszer. Nagyon szerettem, de féltettem az árához képest. Ez a 3 nem éri meg a felárat, sőt.... hol van az s21 ultra kamera rendszere ??? Nem hiszem hogy annyival vastagabb lett volna tőle, simán odafért volna. Én a zoom lencsét napi szinten hasznalom... ip védelem szerintem csak marketing, bár pára ellen jó lehet. Tollat a belső kijelző sérülékenysége miatt, én személy szerint nem mernék használni. Külső kijelző miért nem lett nagyobb ?? (lásd huawei) hogy a belsőt tényleg csak pl netflix tartalmakkor keljen használni. Belső szelfi kamerát meg miért nem hagyják el ? Erőltetik ezt a kiforratlan hülyeséget. Nem hiszem hogy a z fold 2 tulajok rohannak előrendelni.
-
joelke HU
őstag
válasz
mjani1172 #55 üzenetére
Adatvédelmi szempontból miért is lenne ez sokkal problémásabb, mint bármely előlapi kamera ami az okostelefonokon ott van? Ez maximum úgy lenne aggályos, ha nem tudnád, hogy van ilyen beéptve. De tudod, hisz közlik, sőt sajnos látszik is, ez nem sikerült olyan jól a Samsungnak. Ettől még a ZTE megoldása is különb.
-
WinstonWolf
senior tag
Engem csak az érdekelne, hogy mennyire fogja a pen összekarcolni a kijelzőt. Nagyon más tud lenni, amikor egy ilyen flexi kijezőt az ember ujjal kezel, vagy az 1mm-es hegyű pennel. Nem hinném, hogy sikerült jelentősen karcállóbb réteget kifejleszteni hajlítható állaggal...
-
benczeb
aktív tag
Szerinten igazán innovatív a termék. Azért nem veszek tabletet, mert tudom, h ritkán, tervezetten venném csak elő, pl. megbeszéléseket jegyzetelnék le. Ebben a pillanatban a gyerek itt alszik mellettem, nem mennék ki a tabletért a dolgozóba, hanem csak szétnyitnám a telefont, és tudnék dupla akkora felületen olvasni, vagy megtervezni a napot/hetet. A kézírás pedig bizonyítottan fejleszi az agyat, az S Pen szuper. Talán majd Karácsonyra, vagy jövőre, ha jó lesz a bónusz. 700k sok, bár egy S21+ és egy Tab S7 kevéssel olcsóbb.
-
Ricardo
titán
válasz
LosBlancosRM #51 üzenetére
Ez nagyon csúnya. Olyan mintha pixel hiba lenne.
A sima kameralyuk nem zavar egy mobilon , de a kijelzőhiba, az igen. -
mjani1172
addikt
Ez a termékvonal nem engem céloz.
Sok a gyenge pont, de ami a legkevésbé tetszik az a rejtett kamera, engem adatvédelmi szempontból aggaszt. De látom, hogy a többség erre vágyott.
A legjobb megoldás a pop up volt, én évente egyszer használom az előlapit, még ha kézzel mozgatható az is jó lett volna. -
joelke HU
őstag
Talán pont azért nem fejlesztik ott a mert ciki lenne, ha megint egy drága flagship füstölne el. Egyébként az A szériát elméletileg azért is tartják, hogy azon demózzák az új ötleteket. Mondjuk ez jó, csak mostanában semmi olyan emlékezetes újdonság ott sem jelent meg. Pedig ott nekifuthatnának egy combosabb gyorstöltésnek, aztán ha beválik, akkor mehet a felsőkategóriába is.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #51 üzenetére
Igen én is pont néztem videókat elég gáz.
-
LosBlancosRM
őstag
Mix4 tükrében ez is elég cinkes.
-
Diokhan
addikt
Ilyen árcédulával a minimum, hogy van S-pen...
-
szami777
addikt
Vajon a samsung a note 7 fiaskó miatt tartja a töltés sebességet a béka segge alatt?
Nem értem, hogy a flagship telefonjaiknál miért nem fejlesztik ezt kicsit. Aksi méret évek óta nő, töltési sebesség nem. -
Ricardo
titán
"Forrás?"
Bár nem hozzám szólt a kérdés.
A Samsung elnöke nyilatkozta.Nem szűnik meg a Galaxy Note sorozat
Ettől függetlenül egy év az rengeteg idő a mobilgyártás világában.
Jövőre bejelenthetik, hogy "Bocs, de mégsem folytatjuk a sorozatot".
Remélem nem így lesz. -
Cattle_Decap
tag
Ha Zack a körmével ezt is megsérti akkor megint fatál anál részemről. A belső kamerát inkább hagyták volna el amíg még ennyire gyér ez a megoldás.
Ezért kár hanyagolni a Note szériát. -
törölt tag
válasz
LosBlancosRM #9 üzenetére
Ott a pont, nagyon bízom benne, hogy megmarad zsákutcának ez a vonal.
-
Cypresss
senior tag
"Ezzel együtt a Samsung megerősítette, hogy idén nem lesz új Note készülék"
Nyolc éve vagyok Note tulaj, de ha nem kell a pénzem, akkor nem kell, VISZLÁT SAMSUNG!
#17ollie: Forrás?
-
janeszgol
félisten
A Fold2 eleg jol sikerult tavaly. Ez csak hozta a kotelezot.
-
válasz
torrente777 #19 üzenetére
Nem a Samsung veszi meg a használt telefonokat, hanem egy másik cég, ami használt telefonokkal kereskedik. És ugye nekik még el is kell azt adni.
-
válasz
ForRedGlory #20 üzenetére
A telefont veszed 700 ezerért, nem az ajándékokat. Az ajándék csak ajándék. A telefon akkor is ennyibe kerülne, ha nem lenne semmi ajándék. Szóval én nem értem mi a probléma az ajándékkal. Eldöntöd, hogy a telefon megér-e neked 700-at, ha nem akkor nem veszed meg. Ennyi.
-
francz'70
senior tag
Van vezetéknélküli töltés
... 25 wattos zsinóron és 10 wattos vezeték nélkül.Cikkhez: hogy vártam az s-pent, a fold2 ezért esett ki, itt a 3-nál végre van, viszont nem integrállt...
Pedig a fold2 nél csak a pen miatt nem csábúltam el, úgy néz ki a 3-nál meg a tokos megoldás miatt
No majd jövőre a fold4. Igaz, addigra meg állítólag újra lesz Note -
Viktor S
csendes tag
Nem értem a kisebb tárhelyes létjogosultságát. Akinek 700 000 egy telefonra, annak tuti van 730 000 is.
-
S e t h
nagyúr
Én nem látom az eladási statisztikát, de saját preferenciáim és a környezetemben lévők reakciói alapján ezt a vonalat részünkről a teljes érdektelenség övezi.
Ha az a cél, hogy az egyre gyengélkedőbb S széria felé tereljenek minket, akkor még részint meg is értem, de ős noteos tulajként akkor sem veszi be a gyomrom. -
joey04
titán
válasz
Gyerek cipőben jár és techdemó. De ha kiforrna akkor kiváltana mindent egy átlag usernél. Tablet és telefon, otthon meg dokkolva kiváltja a pc-t. Jelen formájában nagyon kevés ebben egyetértünk. De maga a koncepció jó.
-
TunerJoe
senior tag
Maga az, hogy van egy 8 colos kijelződ (ráadásul 4:3 közeli), ami olyan hordozható, mint egy 6 colos, szerintem fantasztikus elgondolás és jóval több értelmét látom, mint a Z Flipnek. De még olcsósodnia kell, meg fejlődnie is.
Azt meg nem értem hogy a külső kijelzőre miért kell 120 hz, mindenesetre így elmondhatják, hogy mindent beleraktak, amit csak tudtak. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
ForRedGlory #20 üzenetére
Ő csak odáig lát, hogy Samsung. Ha bármi negatívat írsz, ugrik. Szerintem ha odaürítenének az asztalra és rádobnának egy Samsung matricát, azt is éljenezné.
Én is most kaptam meg az emailt, hogy adnak AJÁNDÉKBA TÖLTŐT
Besírtam.
-
torrente777
tag
válasz
Felesbandi #18 üzenetére
Van telefon beszámítási akció az előrendelőknek, megkérdeztem az ott vásárolt (700E Ft ért) ZFold2 et mennyiért vennék be, hosszas telefonálgatás aztán mosolyogva kaptam 145E ft os ajánlatot. Gratulálok Samsung(Gusztustalan banda)
-
Hallosz
senior tag
A Note megtette a kötelességét, mennie kell... Itt az új, hajlítható Note.
No, te veszel ilyet? Mert én nem.
(bocs. . . ):) -
válasz
ForRedGlory #10 üzenetére
Nem, 700 ezer forintért kapsz egy telefont, nem az ajándékokat.
-
válasz
Felesbandi #12 üzenetére
Meg lehet oldani 2000-es akkuval, de akkor meg mindenki azért sírna, hogy miért merül le 2 óra alatt.
-
jacis
nagyúr
A kijelző közepén az a nagy mocsok gyűrődés még mindig nem esztétikus egy ilyen áron megvehető eszköz esetében. Számomra iszonyatosan zavaró.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
Ha osszehajtva csak egy picit lenne vastagabb, mint egy normal telefon es nem lenne brutal draga, en szivesen valtanek egy ilyenre. Vastagsagot ha megoldanak, akkor tenyleg hasznalhato lenne normal telefonkent, a belso kihajthato kijelzo csak extra lenne. Ha annyira zavarna a krater, becsuknam es hasznalnam normal telefonkent es meg ugyse lennek semmivel hatrebb, mint barmely mas teloval. Ha meg nem zavarna, akkor meg olyan pluszt adna, amit mas telo nem. Kulon tabletet nem akarok cipelni es eleve hiaba kisebb, meg igy is szep upgrade a meret kinyitva egy sima telohoz kepest. Eloben ahogy nezegettem a fold-okat, en siman el tudnam viselni azzal a tudattal, hogy a belso az csak az alternativ kijelzo, nem pedig az egyetlen es nincs opciom krater nelkul hasznalni.
-
MrOomen
tag
A tanúsítvány IPX8-as, nem 68-as...
-
ForRedGlory
félisten
700.000 Ft-ért adnak hozzá ajándékba egy tokot, töltőfejet (lol) és egy S-Pent.
Ezt sem kell megvenni, bár eddig sem érdekelt különösebben.
-
LosBlancosRM
őstag
Mi a jó a koncepcióban? Telefonnak nagy, tabletnek kicsi, sérülékeny, gagyi hatást kelt a "kráter"... Nagyon gyerek cipőben jár ez, még mindig tech demó. Vagizni jó, másra -szerintem- nem nagyon.
Kíváncsi vagyok, hogy merre indul el a Samsung a rossz eladási mutatók után(ez a teló már "rég" betervezett volt)... Van egy sejtésem, hogy nem a rossz irányba. Nokiáról is azt hitték, hogy nem tud beleállni a földbe.
-
prolad
addikt
Ez elég kevés lett így. Hacsak az apró kézzelfogható dolgokban nem fejlesztettek, akkor csalódás. Kíváncsi vagyok mennyire valós az az IP védelem és mennyivel lett ellenállóbb a kijelző (mondjuk a Fold 2 is fél év után karcmentes).
-
joey04
titán
Az ip védelem és a toll támogatás jó, de a többiben nincs fejlődés. A koncepció nagyon jó, de továbbra is kell neki pár év még.
-
Ádám16
addikt
Nincs többé Note széria?
-
Segal
veterán
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem némileg csalódás.
Persze a vízállóság és a ceruza pozitívum, de itt kb vége is.
Igazán megoldhatnák már a vezeték nélküli töltést, kamerában is erősödhetne, a micro sd bővíthetőség hiánya is rejtély a számomra, a 25 wattos töltés is egyre cikibb, viszzont legalább nerm lett drágább. -
roli543
őstag
Hát én ránéztem a képre és azonnal megláttam a kamerát… középen még mindig ordít az a begyűrődés. Az pedig, hogy a Note széria kuka… ez nagyon sajnálatos dolog. Az a széria egy ikon a mobilok történelmében és kár hogy vége szakadt. Nekem a Flip3 sokkal atraktívabb, mint ami ez lett. Ez most nem jön be, főleg ennyiért nem… remélem a többi gyártó is összekapja magát e téren és beindul a verseny.
-
VD
őstag
Középen ez a kráter, még továbbra sem kelti minőségi termék benyomását. Értem az elgondolást, annó a Nokia kommunikátor vonal is logikusnak tűnt... De még nem vagyunk ott. Összecsukva van egy borzalmas vastag telefonunk. Kinyitva, meg még mindig kicsi tabletnek. Ennek kell még vagy 2 generáció mire kinövi ezeket a gyermek betegségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest