Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Sajnos, Magyarországra jellemző volt a forint megzuhanása előtt is, hogy a típustól függetlenül 10%-kal drágábban adják a PC-s hardvereket. Nekem ez olyankor szokott feltűnni, amikor valami specifikációit kell vadászni és a google cseh, szlovák, lengyel vagy délszláv oldalakat dobott ki. Aztán ehhez jött még a forint gyengülése, és máris volt olyan időszak, amikor a szlovák nagykerek árai 25%-kal voltak alacsonyabbak mint a magyarokéi. Most azért már javulgat a helyzet - köszönhetően a hatalmas hitelnek, amit felvett az állam.
Nem tudom, mennyire fair dolog az ország gazdaságával szemben, de én melegen ajánlom az európa más részein dolgozó online boltokban vásárlást. Nekem pl. angliából a magyarhoz hasonló postaköltséggel szoktak szállítani 2-4 munkanap alatt, és a jobb helyeken nem szívóznak a garanciával sem, meg van vásárlói vélemény, ami sokat mond a szolgáltatás minőségéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest