- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
Volt régi?
-
flexxx2
őstag
Én végig játszottam, mert jó a játék. Ha a grafikát felhúzzák akkor megint lenyomom.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
drotsztyuart #12 üzenetére
-
antikomcsi
veterán
válasz
drotsztyuart #12 üzenetére
Ú, most nagyon keményen megmondtad, és lebuktam, valóban eddig minden játékkal 19 percet játszottam.
Ezt az egyet nem mértem, de szerencse, hogy Te ott álltál a hátam mögött stopperral.
Kár, hogy nem sikerült felfognod, amit írtam, mert akkor látnád, hogy nem az a véleményem, amit olvastam róla, mert én csupa jót olvastam róla, hogy beindul a játék és jó lesz. Ezt olvastam, ezzel szemben nálam pár óra (20 perc) után unalomba fulladt!Mindenesetre köszönöm az elemzésem Dr. Csernus Úr!
-
drotsztyuart
tag
válasz
antikomcsi #4 üzenetére
Animaciok? Fejlodesi rendszer?
Ocsem akkor te meg eletedben nem jatszottal 20 percnel tobbet egy jatekkal sem azt tutira veszem.
Minden jatek animacios rendszere egy fos. Hiaba a mocap, ha tragyadomb ami meghajtja, ez igaz a tobb 100 millas fejlesztesi koltsegu szarokra is.
A feljodesi rendszer legszarabja meg az uj ac-k es a lagutolso fc.
De a horizone is egy fika.
Nyilvan a legyeg az hogy egy kis csapat olcsobb cucca es nem a sajto altal felszopott tripla a hulladek.
A velemenyed meg az amit olvastal rola. Az latszik... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Dr. Akula #10 üzenetére
“A ‘legenda’ szerint szlovák testvéreink a Terminátor második részét Elektromodulator dva-nak fordították. Ebben a filmben Schwarzi nevezetes búcsúja (hasta la vista baby) szlovákul így hangzott: Ahoj poplacsek. Ebben a formájában ne számítsunk az eredeti változat vérfagyasztó hatására” – olvasom más forrásból.
Az IMDB szerint ezzel szemben déli szomszédainknál Terminator 2 – Sudnji dan, északi szomszédunknál Terminátor 2: Den zúctovania címmel futott a film, az adatbázisban közölt legegyénibb cím a görög Exolothreftis 2 volt. "
-
Dr. Akula
félisten
Elektromodulator Dva?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #7 üzenetére
nem....MÉÉG nem...
itt a CP2077 lassan.... szvsz már nem is fogom -
laceszgamer
addikt
Anno én is tartottam tőle, igaz nem is voltak nagy elvárásaim, de mikor a menü alatt a megszokott zene fogadott, már az adott egy kellemes kis hangulati löketet, aztán a játék végére azt kellett mondanom, hogy szó szerint egyszer játszós, mert még az achievementek is meglettek mind, pedig direktbe nem is mentek rájuk, viszont a lényeg, hogy a játék fél percében több terminator hangulat van, mint az utolsó négy filmben együttesen
-
antikomcsi
veterán
válasz
- = Zk = - #6 üzenetére
Nem kell megmagyarázni!
Te sem játszottad végig!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #4 üzenetére
nekem adja.. persze hanyatt nem estem... de adta... feléig jutottam, aztán ugrottak a mentáseim, mert win reinstall lett
-
Montanaxy
aktív tag
Ez egy nagyon korrekt játék és hiánypótló.
-
antikomcsi
veterán
Én megpróbáltam szeretni a játékot, de nem sikerült. Olvastam, hogy mindenképpen adjak neki egy esélyt, mert jó lesz a játék, ha beleszoktunk, és igazi Terminátor hangulat, és megéri végig játszani.
Sajnos én nem jutottam a végére, pedig több óra esélyt adtam neki, elővettem nap, mint nap, hogy na most jön el az áttörés, de nem tudott beszippantani. Nekem valahogy az egész fejlődési rendszer, a küldetések, a karakterek, az animációk a játékmechanizmus távol álltak attól, hogy szórakoztató legyen.
-
Chapel
addikt
Engem lepett meg a legjobban, de valami brutál jól néz ki, teljesen vissza adja a T hangulatot, főleg a hogy a zene is eredeti. Repetitív egy idő után, lehetett volna hosszabb, de sztem adjon neki mindenki egy esély akinek bejön a T világa, mert szvsz alul értékelt.
Én is borzadtam az első videók alapján, de kellemesen lekötött és a látvány adja.
Képek.Szerk: Szerintem sem ér meg remastert, de ettől a fenti része áll részemről.
-
GodGamer5
addikt
Mint egy falat kenyér...
Ezt a játékot sem kellett volna elkészíteni, nemhogy "remasterelni".
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1 humoros
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Milyen routert?
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest