- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Projektor topic
- Powerbank topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
Időközben megjött a Huntsman V2 (baromi jó, az Elite-tel össze sem lehet hasonlítani), stabil, masszív, szoftveresen is működik rendesen (Synapse 3)
Sajnos a led fénye valóban nem látszik át tökéletesen a "kupakon" egyes gombok esetén:
ins home pg up del end pg dn pause prt sc alt és pár funkcióbillentyűn.
Összességében is rosszabb az összkép, int az Elite-en volt, de ennyét megé az, hogy minden másban sokkal sokkal jobb.A gombok tapintása érdekes egyébként, jóval rücskösebb érzés, nem kellemetlen, de picit szokatlan. Remélem kárpótolni fog, hogy elméletileg nem fog fényesre kopni.
Csuklótámasz is sokkal alacsonyabbról indul, kényelmesebb. Bár nem olyan erős a mágnes, mint az utolsó verziós Elite-eken (az elsőkön katasztrófa volt), el nem válik a billentyűzetről, maximum oldalra csúszkál el milimétereket.
Volume knob is sokkal jobb és a mediagombok, stabilabbak, feszesebbek. Elite eléggé lötyögősre vette, a knob el is kopott / koszolódott 3 hónap alatt, csere is lett belőle.
-
Sword
őstag
Ha minden jól megy, hamarosan tudok prezentálni egyet. Mármint képet
Huntsman Elite tulajdonosa voltam december óta, mindig sikerült hibásat kapnom, mindig visszaküldtem. Legutóbb ma érkezett vissza a németországi begyűjtőhelyükre ha jól számoltam a 4. billentyűzet ez alatt a 10-11 hónap alatt. Meguntam, kértem őket, hogy valami újabb fejlesztésű billentyűzetet küldjenek helyette, mert elegem van a gyerekbetegségekkel teletolt Elite-tel. A Huntsman V2-t ajánlották fel helyette, elvileg 1 héten belül jön.
Amit máris pozitívnak látok, hogy végre nem 2 USB-t foglal, hanem csak egyet, mivel nincs az alsó led csík se a keyboard-on, sem a csuklótámaszon.
Az első verziós Elite-k csuklótámaszai rendkívül lazák voltak, mágnesesek voltak ugyan, de nagyon haloványka, örökké elmozgott, megszakadt a kapcsolat a billentyűzettel, ilyenkor villogott az egész. A legújabb bazi erős mágnest kapott (viszont ennek azon túl, hogy az egyik led hibás volt - előfordul - az volt még a baja, hogy csak bizonyos szögben világitott a ledje, konkrétan, ha a dőlésszöget legnagyobbra állítottam, kh-s lett és vége.
Persze a Synapse 3-at is meghülyitette - lássuk be nem nehéz - és fagyott tőle a billentyűzet. Akkor volt jó kapcsolat egyébként, ha megemeltem a csuklótámasz belső részét vagy teljesen visszapattintottam a billentyűzet lábát és simán feküdt az asztalon.Beszéltetek az árról... én anno playit store-ban vettem, (most is) akciósan. 55 körül van az Elite. Razer-éknél kb. hasonló árban van egyébként, itthon 80 körül a v2-t meg lehet venni (azért az nem 110, de lehet akkor annyiért volt csak).
A rengeteg hibájától ha eltekintek és egyszer lenne egy hibátlan billentyűzet, akkor kijelenteném, hogy soha nem szeretném lecserélni. Eszméletlen jó rajta gépelni, nemigen lehet elmondani mennyire.
Volt már sok billentyűzetem sok év alatt, ezek teljesen más szintet képviselnek és aki napi 10-12 órát nyomkodja (én kicsit többet is akár), annak megéri megfontolni, hogy vegyen-e ilyesmi árkategóriájú cuccot. -
errorcode06
őstag
-
nyunyu
félisten
Tekintve, hogy ugyanezt a 30$-os PBT kupakszettet 13-15k körül osztogatják itthon, nem hinném, hogy az tenné ki a billzet árának nagy részét.
Egyébként meg jó lenne aktuális termékfotót látni, mivel ez a kupakszett messze nem látszik át ennyire, így biztosan nem lesz ennyire konzisztens a feliratozás, mint a mellékelt rendereken.
-
Azért ennyi pénzt kiadni egy szaros billentyűzetért, kicsit necces.
-
Geri Bátyó
addikt
És lássatok csodát: a 200-210 dollárból 110000 forint lett!
Nekem nem igazán jön ki a matek, de legalább tudjuk, hogy melyik a jelenleg Magyarországon kapható legdrágább billentyűzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kétféle kiosztással elérhető V2 modellbe második generációs Razer mechanikus kapcsolók kerültek.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Jövedelem
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest