Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Egyáltalán nem hülyeség egy ilyen, csak ez kicsit sok, azt hittem sokkal olcsóbb. Mondjuk elvi síkon lehet benne 240 EUR-nyi optikai minőség, csak hát tényleg miért venném meg iPhone-hoz...
-
DaveJr
őstag
Ennyiből az ember már vesz egy egész jó kis kompaktot optika zoom-mal képstabilizálóval...stb.Ennyire azért nem jó az iPhone kamerája...
shaeriff: 80ból azért még nem vesz az ember MILCet.
-
shaeriff
újonc
ennyiért már MILC gépet kapok van pofa az tuti.
-
Gusztáv
addikt
Vagy lehet Kínából rendelni 10-ed ennyiért. Egyik ismerősömnek az a verzió van, és meglepően jól használható a cucc. Ilyenkor kicsit irigylem az iPhone tulajokat, van pár hasznos kiegészítő (meg egy tonna teljesen felesleges/használhatatlan), ami csak iPhone-ra érhető el.
-
kolosanyi
veterán
Ez király dolog. Jól le lehet vele húzni a célközönséget, a többieknek meg ott a 1020, ha fotós mobilt akarnak. Vagy egy normális fényképező...
-
-
szp1
addikt
Lehet én látom rosszul - létezik, hogy a felrakott "objektív" beletakar a vakuba ?
-
flakter
tag
Tesztet a népnek!
-
A legjobb optikák és a legjobb okostelefon összeházasodnak
Arc az van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest