Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tHD

csendes tag

válasz siti #56 üzenetére

"amúgy az iPod touch már egy kis netbookkal is felér"

sulyos tévedés.... nem magyarázom sztem nem is kell...(hosszu lenne a sor :DDD )

ON:
    a shuffle kicsit tul van árazva 17k t nem igazan adnék ki érte... akkor már inkább egy gagyi orion mps lejátszó ami lehet h rosszabul szol de legalabb nem egyesevel leptetek 1300 szám közöt...bezsélek már hulyseget annyi rá se fér ;]

a nano tulárazott 50k+ mindenképpen... és hát szegenyt kiherélte az epöl :O pedig olyan kis cuki :B a legnagyobb baj meg h a képernyő tulságosan kicsi h hazsnálhato legyen a mindenapokban mert még igy boltban kiprobalva elmegy de nemhiszem h akár futás akár buszon ulve jo az h egy másfél inches kis sreen nyomogatok...

a touch meg olyan amilyen eddig is volt egy olcso iphone amibol egyre tobb feature hianyzik
    (ips képernyő,gps,stb.-telefonos funkciot érthető okokbol nem jon ide)amugy pedig hétköznapi eszközként simán el tudom képzelni (főleg a saját kezemben ;] ) és még mindig csak bámulok az iphone/ipod touch sebbeségén bámulatos :K (már nemintha a többi apple termék nem lenne az )

ui:bocs a helyesírásért most siettem...
    off:közbe szetnyomtam egy bogarat a képernyőn és nem tudom leszedni a maradványait :DDD

Új hozzászólás Aktív témák