Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
geezer
aktív tag
"Te mirol beszelsz? Milyen kijelzo lehagyás? A shuffle-n soha nem is volt kijelzo."
Tudom, a kezdetek óta túl van árazva az én szememben.
Hangminőség: úgy hívják, Cowon (iAudio),
vagy, esetleg (!) egy előttem említett Creative Zen, de legalábbis egy Sansa Fuze vagy Clip+.Lehet venni ájPod-ot, vagizásra tökéletes. Hangminőségben soha nem volt a legjobbak között. Ezután sem hiszem, hogy oda szánják. A zenei igénytelenségért ellenben csillivilli látványelemeket, egy-két hasznos és sok haszontalan funkciót kap az iPod tulaj.
Na jó, az is igaz, hogy vannak iPodok, aminek igényes, szép kidolgozása van, mint az előző Nano-k (fém test miatt főleg). A Touch tükrös karcgyűjtője nálam minden, csak nem igényes. Két nap után úgy néz ki, mint egy korcsolyapálya hokimeccs után.Szigorúan SzVSz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest