Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Kompakt vízhűtés
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Milyen videókártyát?
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

joey04
titán
fordítsuk meg: miből gondolod, hogy brutális az Apple SoC? Az alkalmazások alatti teljesítményből? Akkor az lehet simán az iOS előnye is ennyi erővel...
217: hát még bőven pedig hova szerintem. még közel sem értünk el oda, hogy minden azonnal induljon, hogy soha semmi ne röccenjen meg, plusz ar, vr stb dolgok alá kell. pont ezek annyira engem sem fognak meg, de biztos lesz még olyan funkció a jövőben, amihez kell a brutál vas. plusz azért volt nekem csúcs droidom meg best buy kategóriás kínaim is, és bár utóbbi tényleg nagyon megérte az árát, azért már platformon belül is éreztem, hogy mennyivel jobb volt egy csúcskategóriás vas.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
 - iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
 - BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
 - iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
 - iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517

Üzleti előfizetők hirdetései
	- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
 - BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
 - Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
 - Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
 - Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő