- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Nekem már van x360. Csak nem ártana hozzá még több game. Kicsit sajnálom rá a pénzt is, meg most amugy se fér bele, de majd meglátom. Ha senkitől sem kapok karácsonyra játékot akkor egyet tuti veszek, ne csak a gép előtt rohadjak már.
Gondolj bele hogy egy normális(nem tul régi, flashelt,nagy memokaris) psp ára kb egyenlő egy használt x360 árával.És bnőmnek persze hogy csak a psp jo.
Pedig x-et szivesebben vennék neki.
De nagyon eltértem már a témától. A lényeg hogy január előtt nem veszek procit. Ahhoz nagyon "olcsulnia" kéne.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
#19617792 #26 üzenetére
Hát ilyen árak mellett a gép lesz az utolsó amit veszek.
Mobil, kar. ajándékok,xbox game, minden. Aztán ha nem marad gépre akkor majd tavasszal vagy nyáron. Ennyiért rohadjon el a raktárban, nekem akkor se kell. 70k helyett 100k lett a konfig amit kinéztem. Annyiért biztos nem veszem meg ugyanazt. Ha kell várok egy évet, addig meg ott az xbox.Ja és thx a választ, még ha csak saját vélemény akkor is.
-
ez_meg_emaz
őstag
Vajon az e8xxx széria ára is esni fog? Jo lenne... már csak a válság miatt megemelkedett ára miatt is. Már annak is örülnék ha annyi lenne mint válság előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest