- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
GegeWarrior
senior tag
Én az E8400 árának esését várom Reménykedem
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
ez_meg_emaz
őstag
Nekem már van x360. Csak nem ártana hozzá még több game. Kicsit sajnálom rá a pénzt is, meg most amugy se fér bele, de majd meglátom. Ha senkitől sem kapok karácsonyra játékot akkor egyet tuti veszek, ne csak a gép előtt rohadjak már.
Gondolj bele hogy egy normális(nem tul régi, flashelt,nagy memokaris) psp ára kb egyenlő egy használt x360 árával. És bnőmnek persze hogy csak a psp jo. Pedig x-et szivesebben vennék neki.De nagyon eltértem már a témától. A lényeg hogy január előtt nem veszek procit. Ahhoz nagyon "olcsulnia" kéne.
-
g@bo
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #27 üzenetére
egy konzol ára egy proci.
ezé vettem egy WII-t, intel meg kapja be.
-
robyeger
addikt
Érdekes ez a Q8200s, Q9400s, Q9550s alacsony fogyasztású széria. Steppingváltásra készül az Intel? Nem találtam semmi ilyenre utaló hírmorzsát...
[ Szerkesztve ]
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
Khan13
senior tag
válasz ez_meg_emaz #27 üzenetére
Mivel "hamarosan" jönnek a kisebb Nehalemek is, így biztos hogy Intel elkezdi nyomatni minden kategóriába az új generációt, és alsóba küldi a mostani CPU-it. Így előbb-utóbb az E8xxx jó árú lesz. (remélem)
Jó lenne ha végre helyreállna a világgazdaság... ez már nem 1929, hogy 4 évig tartson :S -
ez_meg_emaz
őstag
válasz #19617792 #26 üzenetére
Hát ilyen árak mellett a gép lesz az utolsó amit veszek.
Mobil, kar. ajándékok,xbox game, minden. Aztán ha nem marad gépre akkor majd tavasszal vagy nyáron. Ennyiért rohadjon el a raktárban, nekem akkor se kell. 70k helyett 100k lett a konfig amit kinéztem. Annyiért biztos nem veszem meg ugyanazt. Ha kell várok egy évet, addig meg ott az xbox.Ja és thx a választ, még ha csak saját vélemény akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ez_meg_emaz #25 üzenetére
Szerintem az Intel hamarosan ráfekszik a i7 erőteljes marketingjére, terjedni fog, és így talán lemegy az E8000 ára, bár erre még várni kell.
-
ez_meg_emaz
őstag
Vajon az e8xxx széria ára is esni fog? Jo lenne... már csak a válság miatt megemelkedett ára miatt is. Már annak is örülnék ha annyi lenne mint válság előtt.
-
törölt tag
Igen vannak 65W TDP-s 4 magosok, nemcsak Intel oldalon, hanem egy kis ideje AMD oldalon is! (Phenom 9150, 9350...)
"...Én is egy E8600-ra vágyok, de ilyen árak mellet..."
Szerintem nincs olyan aki ne vágyna egy ilyen procira, de én egy kicsit kevesebbel megelégednék, pl. E5400-zal, vagy E7500-zal is.
[ Szerkesztve ]
-
Khan13
senior tag
4 magos procik 65W TDP-vel? Jól olvastam?
Én is egy E8600-ra vágyok, de ilyen árak mellet... Lehet hogy a végén majd egy jóárú 4 magost veszek inkább (ilyen fogyasztással...), és akkor pár évre CPU letudva... -
mrzolee86
tag
én jövőév elején tervezek egy nagyobb újítást, és még nem tudom, hogy a mostani 6000+ om után mit vegyek ha maradok a zöld oldalon
de az is lehet, hogy életemben először átállok a kék oldalra.
valami tipp ?hogy ON is legyek, ha azt az E7500-öt is majd úgy lehet tuningolni mint általában a Core 2 Duokat akkor elég jó vételnek tűnik
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Én a helyedben inkább megvárnám az Athlon X4-eseket. 09Február nincs annyira messze, viszont 2 magból a későbbiekben sokat profitálhatsz. És persze a 9600GT is meghálálná, ha K10,5-ös CPU ketyegne mellette.
(#14) g@bo: Szerinted ők törődnek a magyarokkal? A többi devizához képest pedig ha jól emlékszem, akkor nem erősödött akkorát.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Hé srácok, E7500 2,93GHz-en? Olcsó és megy mint a disznó
-
mephi666
nagyúr
hát ezen is gondolkoztam, hogy jó lenne valami E típusjelzésű, árban nem is rosszak, de tuning nélkül szeretnék stabil 3ghz körüli órajelet... 4850fölött meg ilyet sajnos nem láttam, az pedig 2.5ghz... jönnek még ki nagyobbak ebből a sorozatból?
egyébként F2 steppinges elvileg a 3800+-om... 65w tdp-vel...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BRinyo
aktív tag
Na én biztos vmi új szériából vennék, a helyedben, ami 45nm. Vagy egy mostani jó kis 65nm-est... X2-4850e pl elég korrekt. 45W és 2x2,5GHz. Nem tudom milyen stepping-ű a mostani procid, de az új akár feleannyi hőtermeléssel tudna plusz teljesítményt felmutatni. Esetleg vmi X3...
-
alienpapa
senior tag
64 dollár az e5200-ért? Hát... asszem megvan az új kiszemeltem
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
v.tom
őstag
Azért ez durva. Egyszerűen el lehet veszni az intel procikban.
-
mephi666
nagyúr
válasz antikomcsi #2 üzenetére
árazzanak csak nyugodtan... szeretném már nyugdíjba küldeni a 3800+-t és olcsóért venni helyette minimum egy 6000+-t ne a proci fogja már vissza a 9600gt-t... szerintetek mennyiért reális, hogy pl a 6000+ befejezze a piaci pályafutását? 15-20között?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Oliverda
félisten
válasz antikomcsi #2 üzenetére
Ez nekünk vásárlóknak csak jó. Azért ezek az új Q szériás processzorok még mindig elég húzós árcédulával rendelkeznek.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
antikomcsi
veterán
Nagyon durván nyomja az intel, nem hagy semmi teret az amd-nek.
Úgy látom nincs más út 2 évig, mint az aggreszív árazás.
-
Tomi84
aktív tag
a Qxxxxs verzió miben különbözik a normál-tól? Az alacsonyabb figyasztás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest