- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi haladó szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
szia, már korábban is próbáltam az általad is leírt módszerrel frissíteni,
azaz kitömörítettem külön mappába a csomagot, vagy most ahogy te írtad megvártam, hogy magától tömörítse ki a Temp-be, onnan átmásoltam az egész mappát máshova...
majd az Eszközkezelőben - Videokártyák - Intel HD Graphics - Illesztőprogram frissítése - keresés a számítógépen...de azt írja ,hogy naprakész. pedig nagyon nem az -
Krystal_s
addikt
sziasztok, egyik notimban ( Toshiba T210 ) Intel HD vga van.
egy ideje feltűnt, hogy az 1080p-s youtube videók akadnak. én viszont tudtam, hogy a gépemnek simán akadás mentesen kéne lejátszania ezeket a yt. videókat. a video fps értéke 6 volt. nem akartam elhinni. aztán kikapcsoltam a hardveres gyorsítást éés az 1080p-s youtube videók tökéletesen mennek az fps értéke 30-32 lett.
tudom, hogy a flash player-el is sok a gond, de most úgy néz ki ,hogy driver hiba lehet.
a Toshiba oldalán ez a legújabb, ami nekem is fent van. az Intel oldalán van újabb driver is, de ezt nem tudom telepíteni az alábbi hibaüzenet miatt: kép
most mennek szépen a videók, de így teljesen a procit terheli le, és működni kellene hardveres gyorsítással is. találkozott már vki hasonló esettel ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest