- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Everest / AIDA64 topik
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Kompakt vízhűtés
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
szia, már korábban is próbáltam az általad is leírt módszerrel frissíteni,
azaz kitömörítettem külön mappába a csomagot, vagy most ahogy te írtad megvártam, hogy magától tömörítse ki a Temp-be, onnan átmásoltam az egész mappát máshova...
majd az Eszközkezelőben - Videokártyák - Intel HD Graphics - Illesztőprogram frissítése - keresés a számítógépen...de azt írja ,hogy naprakész. pedig nagyon nem az -
Krystal_s
addikt
sziasztok, egyik notimban ( Toshiba T210 ) Intel HD vga van.
egy ideje feltűnt, hogy az 1080p-s youtube videók akadnak. én viszont tudtam, hogy a gépemnek simán akadás mentesen kéne lejátszania ezeket a yt. videókat. a video fps értéke 6 volt. nem akartam elhinni. aztán kikapcsoltam a hardveres gyorsítást éés az 1080p-s youtube videók tökéletesen mennek az fps értéke 30-32 lett.
tudom, hogy a flash player-el is sok a gond, de most úgy néz ki ,hogy driver hiba lehet.
a Toshiba oldalán ez a legújabb, ami nekem is fent van. az Intel oldalán van újabb driver is, de ezt nem tudom telepíteni az alábbi hibaüzenet miatt: kép
most mennek szépen a videók, de így teljesen a procit terheli le, és működni kellene hardveres gyorsítással is. találkozott már vki hasonló esettel ?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- NVIDIA RTX 5060 1 HÓNAPJA VÉVE!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest