- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Oké annyira jó hogy biztos azért hoznak heti 50+ gépet hogy kéne a sb beépitett fsadéka helyett valami normális hogy a gyerek játszhasson.A legkisebb ati ami most kapható diszkrét kártyásba is legalább háromszor erősebb 3d-be plusz nincs benne háromezer garfikai bug,majd a hétvégén meglesem evvel a driverrel mi válttozott.
-
leviske
veterán
Azért ez szerintem nem így megy. Ha lehetne nyomni izomból a GPU piacot, akkor 2010-ben letolták volna a piacról az AMD-t és az nVIDIA-t.
Az IGP piac helyzetére meg én nem verném a mellem, miután nem a technológiai fölényük miatt tartanak ott, ahol.
(#23) blackrulz: Azért én nem félteném az AMD megoldásait. A Sabine ahhoz túl friss, hogy következtetni lehessen a terjedésére, a Brazos meg ahhoz képest, hogy meg kellett törnie az Atom monopol helyzetét, átkozottul jól áll.
-
törölt tag
ezt azért gondold már át légyszíves. ha végre hanyagolná mindenki a szutyok intel igp-ket akkor végre pl az amd apuk is el tudnának terjedni. nem az a baj hogy nincs rájuk igény (és reggeli fogmosás előtt bármikor kétszer verik el az intel igpket csipás szemmel is) hanem minden gyártó az intelt erőlteti, vajon miért? hát nem azért mert olyan durván jó teljesítmény neadjisten fogyasztás mutatókkal rendelkezik... azért egy addikttól többet vártam volna...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest