- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
Nem akar full hd be csak a mai megszokott monitorok natív felbontásán.Azért az szerintem nem alternatíva hogy 20 colos monitorokon majd játszik a nép 800*600 ba mert ott huh de jó az intellel.Egyszer már linkeltem az intel oldalán fentvan hogy mely játékok tökéletesen játszahtó a beépitetett cuccal.Én abból párat megnéztem,nem egy az ott lévőkböl 1024*768 ba minden minimumon képregény volt.
-
djculture
félisten
Oké annyira jó hogy biztos azért hoznak heti 50+ gépet hogy kéne a sb beépitett fsadéka helyett valami normális hogy a gyerek játszhasson.A legkisebb ati ami most kapható diszkrét kártyásba is legalább háromszor erősebb 3d-be plusz nincs benne háromezer garfikai bug,majd a hétvégén meglesem evvel a driverrel mi válttozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest