- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Valszeg igen. Akik esztétikus megoldást keresnek viszonylagos jó hangzással házimozizáshoz. Ezt pont tudja is. Egy mai, minimalista nappaliba teljesen jó megoldás pl. de amúgy is. Azért elég nehéz esztétikusan elrejteni 5-6 különféle méretű dobozt akármiylen profi is a lakberendező
és vannak ,akik egyszerűen nem szándékoznak gyönyörködni az amúgy sztem a maguk módján stílusos hangfalakban (lsd sógorom pl ezt neki találták ki)
Teszthez a "hagyományos" HD rendszert tudom biztosítani -
Dassler
őstag
HM-ra kifejezetten jó egy iylen berendezés, ára is reális kb egy hasonló árú hagyományos rendszer szintjét bőven hozza. Legalábbis az én véleményem ill. tapasztalatom szerint. Tehát ha valaki ennyit kíván költeni egy házimozira, akkor jó alternatíva. Anno filóztam én is az elődjén, de végül a zenehallgatás miatt lett egy hagyományos 5.1, jóval drágábban
Új hozzászólás Aktív témák
ph A széles frontfelületű YSP-5100 tovább alakíthatja a térhatású hangzás megteremtéséről kialakult képet.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Le Mans Ultimate
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netfone
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest