- Forrmell.enn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
whatwhatwhat #6 üzenetére
Ha olyan baromarcú az eb, hogy ott hagyja a gazdáját séta közben, ha kínai lakik a környéken, több ötlet nem is jut az eszembe. De olyan jól hangzik, hogy a kutyuskámra feltétlen raknék
Én a motoromra, bringámra, a kocsit már kitárgyaltuk. Kulcs adott, telefonra talán nem, mert azt megoldja más progi is, bár ismerve a yard hozzáállását a lopott telefonok felkutatására, talán arra is, mert ha nem tudja a tolvaj, mi a fene az, talán a lakásában marad.
-
Maxxy10
addikt
Én pl a kutyám nyakörvère raknèk egy ilyen smart taget.
-
sokomst
tag
Ezen a téren (más lenyomozása) az Apple Airtag kifinomultabb. Az, hogy a kocsidba lerak egy ilyet, annak a cikkben lévő share funkcióhoz semmi köze, ha ilyet akar az asszony nem fogsz róla tudni
Közös tárgyak használata esetén elég frankó feature, kocsi kulcs stb. Bár én inkább programozható gombként tekintek rá.
Nem is értem a sima S21-be miért nem került UWB... -
Smiro
senior tag
Na meg látja az asszony is, ha akarja, épp hol dekkolok... Épp csak lerakja a kocsiban valahol. Kénytelen leszek gyakran takarítani az autót ezentúl. Franc, aki kitalálta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest