- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
a c7-et én se zártam a szívembe, mert kissé elavult. viszont a via direkt ezen procijaihoz kifejlesztett chipsetjének mivel kellene még kompatibilisnek lennie?
Mondjuk a kulonbozo oprendszerekkel.
Az pl. nonszensz, hogy VX700-on kifagy a DOS, ha nem eleg a 640K, es HMA-t akarsz hasznalni....
Potom 2 honapig szoptam legalabb 5 kulonbozo DOS-sal, egyiken sem sikerult beuzemelni a himem.sys-t, vegul inkabb Celeron 1GHz-s gepeket rendszeresitettunk, igaz dragabban, azok bezzeg elsore JOL mukodtek...De ahogy olvasom, linux alatt is vannak problemak boven az uj Via chipsetekkel.
Egyedul XP es variacioi (XPE, WEPOS) alatt mennek rendesen, de hat oda meg keves a C7 szamitasi teljesitmenye
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
azbest
félisten
a c7-et én se zártam a szívembe, mert kissé elavult. viszont a via direkt ezen procijaihoz kifejlesztett chipsetjének mivel kellene még kompatibilisnek lennie? más proccanatot nem rakhatsz mellé, és ők se akarják más gépekbe rakni.
a szoftverekkel?
nyunyu: a viák dos alatti driver hülyeségei miatt szívtatok, ugye?én a gigabites lanoknál röhögtem fel... esélye sincs hogy olyan forgalmat elbírjon a proci... switch meg talán portonként tud sebességet váltani (ugye nem lassítja a 10 megabites hálókari a swich másik portjába dugott gigabitest? )
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus H110M2 D3 LGA 1151 alaplap
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)