- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRM
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, nem mondom, hogy eget rengető, de néha idegesítő.
Augusztus óta Netmania S-es netem lett, előtte B-telnél voltunk (Enternet örökség) 5megával.
DSL-321B modem az itt ajánlott firmware-rel (semmit nem állítgattam át, mert jók az értékek), TL-WL741ND router Openwrt-vel. Már jó ideje használom ezt a párost és nagyon bevált, bár a modemre szeptemberben szuszakoltam rá a cuccot, nem mintha előtte lett volna a gyárival gondom.
Szóval a helyzet az, hogy amióta Netmániás vagyok, ritkán, de megszakad a net. Gyanítom, hogy nővérem Xperia Mini Pro-ja miatt, de régebben mintha nem lett volna ilyen.
A dslam kb 1km-re van tőlünk és mindig is stabil volt a kapcsolat.
3 gép van a családban, 2 laptop (windows xp), meg az én asztalim (Ubuntu, néha a társai is), + a nyomorék Xperia.
Gondolom a szerelő valamit buherált a központban, mert amikor jött bekötni, akkor 2x is elment oda és az is benne lehet a pakliban. De azért gyanús az Xperia, mert amikor tesóm itthon van és épp fut nálam torrent pár kapcsolattal, és anyám is gépnél van, tesóm is gépnél + a telefon akkor szakad, rögtön állítok is le mindent nálam, hogy csökkentsem a terhelést. De, ha meg nincs itthon tesóm és nálam volt, hogy 40 torrent is kapcsolatban volt, akkor vígan elvoltunk anyámmal ketten.
Nem kizárt, hogy a dslam-ban lett átdugva a cucc és gyönge?
Mondjuk nem tudok egyikkel sem mit kezdeni, mert tesóm telója garis és finnyás rá, bár én kidobnám, mert 1x megcsináltam neki jól még az elején, de nem ért hozzá és folyton nyavalyog miatta.
A T-seknek meg gondolom hiába mondanám, hogy alkossanak valamit vele.
Csak jó lenne tudnom ezeket, ha zaklatnak, meg panaszkodnak itthon, akkor tudjak mit mondani megfelelő érvekkel
Amikor élt még a HD2-m azon az Android vígan pörgött és nem volt tőle tetű a net.
Openwrt-t is már cserélgettem, eleinte a 12.09 volt rajta, és egy jó ideje a Barrier Breaker futkos Luci nélkül, viszont Qos-sel.Ja ez a másik, nem ide tartozik, de nem akarok máshova is irogatni, hogy ha 1x a Qos rendesen be van állítva, és minden gépre annyit oszt épp amennyit kell, akkor hogy hogy az Xperia szarik rá és lefoglalja az egész routert? Még kábelen sem nagyon tudok mit csinálni, de látom, hogy a wifi led meg majd kiugrik.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Házimozi haladó szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Precision 7740 17.3" 4K IPS i9-9980HK RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest