- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Házimozi haladó szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inoxcrom
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1347 üzenetére
Köszi de nem sikerűl.A power led folyamatosan világít.Esetleg időbe mennyit lehetne még várni vele úgy tízperc után nyomvatartott reset után.
-
inoxcrom
csendes tag
Nehezen nyílnak a kapuk. Sziasztok.Azt megírhatná valaki,hogy a dsl321b modem JTAG-olásához milyen feltöltő program kell.Jópár oldalt néztem de még tisztulni kell.
Köszi. -
inoxcrom
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült a számítógép és a D-Link DSL-321B modem közötti valamilyen kommunikációra,valószínű nem sikerült firmware frissítés után? Ha igen leírná hogyan.
Köszönöm. -
inoxcrom
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1325 üzenetére
Szia! Folyamatosan világít.
-
inoxcrom
csendes tag
Sziasztok! Van egy DSL-321B modemem amire az adsl-32XB-ver-1.9 firmwart tettem fel az itt leírtak alapján ami sikerűlt csak ADSL kapcsolat nem működött.Így megpróbáltam rátenni egy gyári frimwart ami elindult aztán semmi, sehogyansem tudom elérni a modemet,se webről,se telnettel,se pingelni ezért ujabb frissítést nemtudok rátenni. Ilyenkor mit lehet tenni? Kuka.
A segítséget előreis köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest