- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Egérpad topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Most csak röviden,
Speedportban beállítható de a saját routered switch üzemmódban akár utána is köthető...
Elfogadható minőségű? VDSL esetén úgysem tudsz mit csinálni, szolgáltatós eszközt kell használnod...Belső antennásak jórészt, ergo térerő kisebb...Viszont a Speedport gigabites portokkal ellátott...
Nekem sem írja az L-es csomagot, de rákérdeztem és megtörtént az átállítás, 12-ről majdnem 20mbitre nőtt a sebesség..
-
Gézengúz
addikt
Na jó csak azért tudod, a közösség 90%-nak derogál a keresőt használni! Figyelted, hogy az elmúlt 2 napban a Telekomos fórumban, hányan jöttek fel, hogy nem megy a mail...Volt, hogy 10hsz-t se kellett volna visszaolvasni, de ott a routeros topic is..Összefoglaló az emberek 90%-nak jól elmondaná mit kellene venni és mégis megkérdezik, és újra és újra...
-
Gézengúz
addikt
válasz
dehogyisnem #3167 üzenetére
Mibe fáj?
-
Gézengúz
addikt
válasz
dehogyisnem #3160 üzenetére
-
Gézengúz
addikt
Dchard, meg tudnád mondani, hogy a Speedport használható-e Invitel hálózaton is? (Sárvár)
Köszönöm!
-
Gézengúz
addikt
Dchard! Tőled kérdeznék!
Érdekelne a véleményed!
Azt mondják valaki próbálta de nem ment neki, szerintem meg csak nem lőtte be a VPI/VCI kapcsolókat! Szerinted?
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
Olcsón, még időben akinek netán szüksége volna rá..
-
Gézengúz
addikt
Biztos, hogy jó a sorrend?
Áramtalanítsuk az ADSL modemet.
2. A modem hátulján egy rajzszöggel, vagy más hegyes tárggyal nyomjuk meg a Reset gombot, és tartsuk nyomva folyamatosan.
3. Miközben nyomjuk a Reset gombot, helyezzük újra áram alá a modemet.
4. A bekapcsolástól számított tíz másodpercig tartsuk nyomva a Reset gombot, majd engedjük fel.Nekem is volt rá példa, hogy a modem megbízhatatlansága miatt ide-oda pakoltam a szoftvereket, de csak a modem kondijai voltak meghalva, a rá írt szoftver szuper..
-
-
Gézengúz
addikt
Negyed órája jön az sms, hogy hívjam a 1412-t, mert a szerelő nem tudta velem felvenni a kapcsolatot, értitek sms-ben megtalálnak, a szerelő meg nem..Miközben a saját számom van leadva kapcsolattartóira..Vannak bajok..
-
Gézengúz
addikt
Tudod mondtam, hogy Pirellit kaptam a vonalra, így viszont, hogy jó lett a 360R inkább azt használom...
20Mbites M-es csomiban vagyok...
37 (Gyöngyös) 60_A 3000 HATVAN Grassalkovich út 1.
37 (Gyöngyös) 60_B 3000 HATVAN Horváth Mihály út 5.
37 (Gyöngyös) 60_C 3000 HATVAN Csokonai utca 1972.eszerint
A csokonai utcában lévőtől durván 1km távolságra vagyok, vonal szerint olyan 1300méter lehet kb. Ha jól gondolom..
Szerencsére ezt elraktam, fejembe véstem...
Tisztában vagyok vele, hogy a modemre is szükség van és a központban is el kell végezni a portolást..
Erőltessem a próbát mindenképp, értettem!
Elvileg a hölgy úgy búcsúzott a telefonban, hogy várjam a telefont a szerelőtől mikor tud jönni...
Köszönöm!
-
Gézengúz
addikt
Az normális, hogy hibára vették fel a vonal Vdsl-re történő cseréjét? Kedves ugyintezo csajszit fogtam ki, beszelgetes kozben felretett, amig valami kollegajaval konzultalt..72 orat mondtak.
2 sms jott,1 Internet szolgaltatasanak vizsgalatat elkezdtuk illetve
2 Elsodleges vizsgalatunk hibat alapitott meg, hiba elharitasat megkezdtuk, elharitasig turelmet kerjuk.
Remelem nem gond, hogy a vonalon az immar kitunoen mukodo 360R van?
-
Gézengúz
addikt
Köszönöm!
Hogy is kezdjek neki ennek a VDSL témának..Hiszen még csak most pénteken kötötték be a vonalat, hozták a modemet...A "szerelők" váltig állítgatták, hogy messze lakok...Alvállalkozók! Valami biztonságtechnikai cég kocsijával voltak..Félek, hogy le leszek rázva, akár emailben, akár telefonon próbálkozok, hogyan tudnám ezt elkerülni?
Üdv..
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
Megvolt a modem átkondizása, 470-esből sikerült Elna szilárdelektrolitosat szereznem, 1000-ből csak Vishay márkájút...
Lekopogom teljesen stabilnak tűnik most már...
Tolok egy két képet..
A vonal frissen kötött, sosem volt telefon...
Érdemes volna a vonalra valahogy kierőszakolni a T-től egy VDSL modemet+vonalat?
A modemet előbb átállítottam 76%-ra sebesség nem megy 12Mbit fölé sokkal...
-
Gézengúz
addikt
Huhhh, nagyon részletes voltál, csak arra válaszolok amit biztosan tudok...A többivel majd haverom nyaggatom...
Ami biztos, hogy a Pirelli stabilan működik, pedig nem vagyok oda érte, mert a wifi része nem egy nagy durranás (b-g), (+ melegszik mint a nyavaja, magas fogyasztás) tovább van osztva róla a net, további 841-ekre, de ezek már nem itt vannak..
hanem egy kicsit odébb
(jelen állapotban semmi probléma)
Telefon vonallal sem lehet probléma hiszen tegnap kötték be, (telefonvonal most lett behúzva a póznáról)
360R Már haveromnál sem működött utoljára jól, mindig bontott, míg az Askey betonstabilan ment...
Amiben mint írtam kondit cseréltem, de valamiért így sem jó...
A többihez haverom ért majd nyaggatom vele...
Köszönöm..
-
Gézengúz
addikt
Tápnak a most hozott Pirelli 4201 kapcsolóüzemű tápját használom, a Pirelli gond nélkül megy vele, gondolom akkor csak jó lehet, pláne, hogy a Pirellinek nagyobb az áramigénye is..
Kondikat már kirángattam holnap meglesznek a helyükre valók is..Ha ez se jön be akkor nem tudom mi más baja lehet még..
Haveromtól volt áthozva egy Askey is abban is már megint kipúposodtak a kondik, raktam bele szép Elnákat de mindegy neki, Dsl lámpa szépen beszinkronizál, a Tp link 841N router még sem tud kapcsolódni hozzá..Ezt se értem mi lehet..
A pirellit bemértem 10W-ot zabál, jó, hogy meleg mint a kályha....
-
Gézengúz
addikt
Ha egy bizonytalan működésű fekete 360R-t átkondizok az hozhat értékelhető eredményt?
Vagy eldobálja baromi gyorsan a szinkront vagy nem is képes hozzá csatlakozni a router...
Firmware-t tudtam rajta cserélni, de az sem hoz eredményt így is úgy is lehal..
-
Gézengúz
addikt
Sajna Thome oldal szerint leszűrve utca házszámra nem elérhető csak az S és M vonal (10 és 20Mbit adsl2+-al) ha elérhető lenne, nem filóznánk köttetnénk azt, de így, hogy jelenleg ADSL-en nem jön ki több a csőből, nem hagynak más megoldást...Nem igazán értem azt sem, hogy lett ebből egy-két év alatt 11Mbites vonal...Volt, hogy ment 15 körül is...
-
Gézengúz
addikt
Szia!
Kérdeznék Tőled egyet...
Jelenleg ADSL2+-on vagyunk fekete 360R modemmel a Te szoftvereddel, az utóbbi időben kb. 2 Mbitet csökkent a sebesség 13.8-ról 11.8 Körülre...De mindezt úgy, hogy a modem pár órai működés után eldobja a szinkront és csak az újraindítás segít rajta... egy 360T szintén ezt csinálja, van egy ASKEY modem is az hajlandó menni, de csak erre az ótvar sebességre szinkronizálva... ( a felfelé nem változott megvan az 1Mbit tökéletesen) (20/1-es vonal amúgy)
Sebességből csak az S és M csomagból lehet választani...gondolom odébb van a DSLAM...Nem lehet mégis valahogy rávenni a szolgáltatót, hogy rakjanak át VDSL-re (persze lekorlátozva 20/1-re) azon mégiscsak stabilabban jöhet az adott sebesség, nem így, hogy már szinte a 10-es csomagot fizetünk...
Köszi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest