- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
Majd figyelem, hogy ne menjen a DMT. Mondjuk ahogy nézem, a DMT lemegy a tálcára az ikonokhoz és nekem nem tűnt fel, hogy ott van.
Majd holnap figyelek hogy bezárjam teljesen. A két nem használt eret rákötöm földre, a padláson meg a légkábel két erére, azt kész, bár lehet megvárom dchard mit mond. Azért köszi.
-
beldeczki
aktív tag
Kitárgyaltuk a témát rendesen.
Most már csak a válaszra várjunk. Mondjuk én pár napja kicsit alakítottam a kábelezésen, lehet újramérem a dolgokat. Meg info gomb kimenetele elmaradt, de amikor elvégeztem a kábelezést, akkor ha rámentem az info gombra egyszerűen kifagyott a modem felhasználói felülete. DMT-ből se lehet elérni, meg böngészőből sem. De ez csak akkor van ha rákattintok az info gombra. Utána visszatettem az eredeti szoftvert (tényleg jó), de lehet visszateszem a módosítottat, azt használom pár napig és utána lefuttatom a teszteket.
Tényleg egy kérdés. Szerinted a 4 érből a nem használt kettőt rákössem földre? Ha nincs sftp kábelem, legalább ezzel helyettesíteném egy minimálisan.
-
beldeczki
aktív tag
Jó, azt nem tudtam, hogy neked az már megvan csinálva.
Nekem már a négyeres van behúzva (utcától modemig), bár nekem nincs sftp kábellel megcsinálva a belső kábelezés (2-3 métert kellene cserélni, mivel a padlástérben is szoba van).
Én nem tudom mit csináljak, most váltottam 10 megára, csak 7 jön, de a szerelő azt mondta amikor még régebben kint volt, hogy ez a vonal 7 megát tud max. dchard mondta, hogy küldjek adatokat, el is küldtem, de nem tudom mit csináljak. Választ még nem kaptam, a net meg nem hozza az előfizetési sebességet. Vagy kihívom a szerelőket, vagy megvárom a választ.
De például amint említettem, ahova majd költözni fogunk, ott csak 2 ér van végig (oszloptól az egész házban). Bár mondjuk ott se volt mostanában cserélve a hálózat az biztos.
-
beldeczki
aktív tag
Lehet hogy igazad van, én is gondolkoztam rajta... mondjuk amikor majd ide átlesz rakva a net, akkor majd megcsinálják.
Mert ahol jeleneleg lakok ott elővan fizetve, de ennél a helynél csak kíváncsiságból akartam tesztelni, hogy van-e net. Szerintem szinkronizálni kellene neki (ha van DSLAM kapcsolat), maximum net nem lesz ha valakinek nincs meg az email password páros a tárcsázáshoz.
A 2 eres kábelről ugyanez a véleményem, SFTP kábelt biztos nem fognak behúzni neked csak úgy (dchard ezt javasolja). Ha nincs probléma, akkor nem is cserélik a kábelt szerintem (mondjuk némi díj ellenében lehet hogy cserélik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Sony a6700 + Sigma 30mm 1.4 DC DN - új fotoplus vásárlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest