- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
AstraCDX #704 üzenetére
Nah csak sikerült a frissítése a 380T-nek is.
A lényeg, hogy az RRT-vel kell megcsinálni Wizard módban, és varázsló elején "de-brick"-et kell választani. A trükk ott van, hogy amikor az ip cím (192.168.1.1), user név és jelszó (root/Admin) kiválasztása után odaérsz ahol ki kell választani hogy mennyi flash és milyen bootloader van a cuccban, előtte ki kell húzni a modemet a tápból, megnyomni mondjuk a detect bootloader type gombot, és rögtön(!) bedugni a modemet a tápba. Ilyenkor a modem vészvisszaállító módba kapcsol. Ezek után a két detect gobbal detectálhatod, hogy miből mennyi van (elméletileg 2MB és PSP bootloader), majd bejelölöd a single image módot, a következő lapon betallózod a firmware-t, és mehet a menet. Rá fog kérdezi, hogy törölje-e az alapértelmezett beállításokat, mondj igent.
A lényeg, hogy ezt a fájlt add be neki frissítésre (valamivel kisebb mint 2MB):
RouterTech_3.6.0D_20110103_2.95_AR7RD-1Port_psbl_firmware.AnnexB.upgrade.img
Csináltam róla videót is, csak túl nagy lett és nem bírom feltölteni.
De a lényeg, hogy működik
Dchard
-
dchard
veterán
válasz
AstraCDX #704 üzenetére
Annex B-sel próbáltam, de kipróbáltam Adam2-s és PSP-s bootloaderhez valóval is.
Szerintem is várj picit míg rájövök mi a gond. A vicc az amúgy, hogy a 380T-n a 2.93-mas routertech volt fent mikor tegnap megpróbáltam frissíteni, tehát egyszer már rá tudtam tölteni és működött is.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- Xbox Series X|S
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest