- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssarosi
tag
Elmentem ismerősömhöz, ennyivel megy a fritz:
A zte pedig:
Otthon egyelőre 20/1-em van, de tudom, hogy a zte a 25/3 -at 6/6 marginnal hozta létre.
Akkor ezek szerint a fritz azért nem szinkronizál, mert rossz a vonalam, vagy gyengébb a modem része?
Mint előbb írtam, a speedportot kikötöttem, 20/1 -en vasárnap 2x is úgy lefagyott, hogy áramtalanítani kellett.
-
ssarosi
tag
Nem, maradt VDSL2-n.
Firmware frissítéssel kezdtem, mert volt frissebb.
Ráadásul egy fórumtárs írta, hogy az A/CH verzió és az international verzió firmware teljesen megegyezik, én is letöltöttem mindkettőt, és a fájlokat összehasonlítottam tartalom szerint. Igaza volt.A jelenség valóban azt feltételezi, hogy rossz a fritz.
Amikor a speedport és a zte kb. 25/3-al szinkronizál, akkor a fritz azt írja, hogy nincs a kábel csatlakoztatva:
Amikor a VLAN=32 elfelejtettem (mert nem tudtam hogy be kell) beírni, akkor más volt a hibaüzenet:
De a szinkron meg volt:
Most ugyan 2 Mbittel kisebb a profil (nem tudom miért, de mindegy). Itt is írja hogy VDSL2
Itt meg hogy 17a profile:
A vonalam nem a legjobb, azt elismerem:
Egyelőre nincs más ötletem, mint hogy kipróbálom egy sokkal jobb vonali paraméterekkel rendelkező helyen, aztán majd meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest