- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefy
csendes tag
Mivel lejárt a szerkesztési idő, így kénytelen vagyok megint választ írni
Szóval jelenleg itt tartok:
Szerinted ez még javítható vhogy, vagy egyáltalán érdemes javítani?
Egyébként azért kérdezem, mert jelenleg kb 4 méternyi fali kábel van feltekerve (mivel a modem eredetileg máshol volt és még nem volt szívem eldarabolni), valamint még ebbe csatlakozik a gyári kb 1 méteres lapos "lengő" kábel. Ezen viszont változtatni akarok, mert ez a sok vezeték nem csak ronda látvány, de sztem feleslegesen rontja a vonalat is. Nagy hülyeséget viszont nem akarok csinálni így a biztonság kedvéért kérdezek, valamint a padláson a magentás szakik is érdekesen oldották meg a problémákat. A régi "fehér" vezeték a padláson kb 1 méterre a külső csatlakozástól el lett vágva (az ok mindegy, lényeg az, hogy régebben ez el lett vágva) és amikor tavaly kihúztak új vezetéket, akkor szimplán csak hozzászigszalagozták az új vezetéket és "nesze paraszt, használd" módon le is tudták a problémát (ezt másnap láttam sajnos). Esetleg ha ezt a megoldást felváltanám azzal, hogy visszahúzok kb 1-másfél métert a mostani feleslegből és közvetlenül kötném az utcai vezetékhez, az szted járható út? (magentásokat nem hívnék ezért, mert tavaly azt is be akarták adni, hogy 5 mbitnél többet nem lehet nálam elérni, ezért is mérek állandóan 12-13-at...).
-
Fefy
csendes tag
Bocsi, hogy csak most írok, de a helyzet a következő volt: A víruskergetőm + a winem szívatott meg
A k..g avast vmi miatt megfogtam a gui script-jeit, így az nvram-ba a semmin kívül más nem íródott bele. Továbbá a win se állt a helyzet magaslatán, de másik gépem kipróbálva, már rendben volt a dolog
Most már az nvram is normális értéket mutat. Amint ráböktem a mentésre már egyből megjelent az nvram tartalma is, szóval minden happy
Habár az SNR értéke elég gyér letöltés irányába (9.4dB, up irányba a 15.4-el már meg tudok barátkozni), de ezzel majd játszok egy keveset
(egyébként a dsl ledjének manuális bekapcsolására nincs vmi parancs?
(ez csak egy költői kérdés volt
)) Egyébként köszi a türelmet, így már minden korrektül működik
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest