- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefy
csendes tag
Pont ez a bajom, hogy ezeket is(!) megcsináltam, de semmi nem változott. Nem véletlenül írtam, hogy problémám van a firm-el.
A save gombra kattintás után fél órával se jelent meg semmi. Először gyanakodtam arra, hogy az Operám szívat, de próbáltam FF és IE alatt is (Chrome-ot már lusta voltam kipróbálni hajnali 2-kor), igaz utóbbi kettő esetében "csak" 10-10 percet vártam. A fél órányi várakozás után a restart pedig kb semmit nem ért, mivel a modem eleve el se mentette a beállításokat (ugyebár meg kellett volna jelenni egy figyelmeztetésnek, hogy indítsam újra, de nem jelent), pedig fél óra alatt lett volna ideje.
De leírom, hogy mit hogyan csináltam részletesen:
Gyári 1.01->upgrade 1.03 -> ezzel nem volt gond
1.03 -> power kikapcs -> reset nyomvatart -> power on -> 10-12 másodperc után reset elenged -> böngészőben megjelent az egyszerűsített felület a firm. frissítésre -> kiválasztva a firm-ed, upgrade (vagy update, fejből meg nem mondom) -> modem újraindul -> webes felület ezután megnyit -> root/0000 -val bejelentkezés -> dsl beállítások (vpi, vci, stb) -> save gomb -> fél óra várakozás, de nem történt semmi -> modem restart az administration menüpontban -> kudarc
firm. újrarakás a resetes megoldással Firefoxban -> dsl beállítások -> 10 perc várakozás, de nem jelent meg semmi -> restart -> kudarc
firm upgrade megint resettel IE-ben -> dsl beállítások -> 10 perc várakozás, semmi nem történt -> restart -> kudarc
Ennek tudatában van vmi ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Windows Insider Program
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Asus ROG Strix G16
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest