Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
De akkor ezek szerint arra a flash chip-re is felment, ami nem volt benne a listában... Ahogy néztem, a gyári állapotú T1-esben nekem is ugyanaz a flash van! Ezek szerint próbálkozzak? Bár tönkre nem megy a modem, mert a boot-loader megmarad, és a recovery felület is bejön még, ha nem is jó rá az fw, csak az a baj, hogy a gyári meg sehol sem elérhető. Tehát nem romlik el, de használhatatlanná válik! Ez mindjárt másképp hangzik. Mondjuk nem hiszem, hogy nekem nagyon kellene ez már, mert ha minden igaz, akkor rövidesen váltok kábelnetre... Esetleg majd jó lesz eladni!
szerk.:
Mondjuk lehet, hogy megérne egy email-t a D-LINK support-nak, hátha ki lehetne nyerni belőlük az fw-t. Megírni nekik, hogy nem boot-ol be, csak a loader-ig jut...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Autós topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Series SE3 Alu 40/44 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 11 Titán 42/46 mm Sport/Milanaise- bontatlan - 1 év Apple garancia
- ZBook Firefly 14 G10 14" QHD+ IPS i7-1370P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest