- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
De akkor ezek szerint arra a flash chip-re is felment, ami nem volt benne a listában... Ahogy néztem, a gyári állapotú T1-esben nekem is ugyanaz a flash van! Ezek szerint próbálkozzak? Bár tönkre nem megy a modem, mert a boot-loader megmarad, és a recovery felület is bejön még, ha nem is jó rá az fw, csak az a baj, hogy a gyári meg sehol sem elérhető. Tehát nem romlik el, de használhatatlanná válik! Ez mindjárt másképp hangzik. Mondjuk nem hiszem, hogy nekem nagyon kellene ez már, mert ha minden igaz, akkor rövidesen váltok kábelnetre... Esetleg majd jó lesz eladni!

szerk.:
Mondjuk lehet, hogy megérne egy email-t a D-LINK support-nak, hátha ki lehetne nyerni belőlük az fw-t. Megírni nekik, hogy nem boot-ol be, csak a loader-ig jut...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Battlefield 6
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- DJI Osmo Pocket 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest