- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Hellwhatever #10 üzenetére
A "konzolos RDNA 2" tartalmaz GCN részeket is a kompatibilitás miatt, az asztali nem. Nem kell ezt annyira túlgondolni.
-
CzGöbe
tag
válasz
Hellwhatever #10 üzenetére
Én a GCN-nél nem hallottam erről.
Ezt sem hallottam, hogy most hűtik a kedélyeket, de túlgondolni sem szabad, -pedig sokan megteszik, elvileg hozzáértők is,- nem valószerű, hogy ugyanaz a kód fog futni mindenen, így pedig nem is lehetnek nagyon egyenlőek. Meg hát meg is kell tartani azért némi exkluzivitást a konzoloknak a PCkkel szemben. És zárt rendszeren futtatni sem ugyanolyan, mint PCn.
Amikor pedig kiderülnek a tesztekből, hogy nagyon elrepültek a rózsaszín felhővel a fanboyok, akkor jön a pofáraesés, amit egy kicsit racionálisabb gondolkodással meg lehetett volna előzni. És ennek a reputációra gyakorlot hatásáról már ne is beszéljünk.
(#12) tom_tol: Értékelem a viccet, de nem, semmi közöm Abuhoz és a véleményéhez, csak én már kinőttem abból, hogy nekem mindenből a legmenőbb, a legdrágább, a legnagyobb és legerősebb kelljen, sokkalta inkább más értékeket tartok fontosnak, így ha választani kell, a jelenlegi AMD szimpatikusabb számomra. És neked mi a véleményed?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest