Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ASUS notebook topic
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nem ertem, ez a pulldown insert. Ezt nem kell megnezni, ezzel csak be van kodolva a 24 frame. De az oldalon az is ott van az aljan, hogy ezt vissza kell alakitani 24 progressive frame-re (ez a remove), es utana kell megnezni. Ha 60 Hz-es kijelzod van, akkor azon, ha 24-es, akkor azon.
Lehet mondani, hogy ez így jó, de ez szerintem nem jó.
Ezt nem ertem, mire mondod. Ezt a technikat talaltak ki, pont arra jo, amire, de ha pulldown remove nelkul nezed, az eleg fos, erre mondtam, hogy azt szerintem mindenki latja kb, de nem ugy kell nezni, hanem a visszaalakitott 24 progresszive frame-et kell megnezni, attol fuggetlenul, hogy hany fps-t tud a displayed.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Banggood
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Update 08.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest