- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Az mit jelent, hogy kadenciahelyes? Nem csak siman a 23.976 hianyzik? Nekem a cadence-rol az jut eszembe, hogy amikor 24 fps-t konvertelnak 60i-be (vagy 30 sf-be), akkor nem mindegy, hogy melyik felkepet mikor hova rakja az ember, es melyiket ismetli, de itt ilyenrol nincs szo, siman vannak a kepek egymas utan, es le kell oket jatszani sorba, aztan amikor ugy erzi a lejatszo, hogy mar tul eloreszaladt (mert 24-gyel jatsza a 23.976-ot), akkor egy kepet ismetel. De hol itt a cadence? Nem tudja az intel a 60-i felkepeibol a helyes full kepeket osszerakni?
-
DjDanee87
addikt
Kösz a választ. Egyik ismerősöm használ i3at VGA nélkül csak netezésre. Talán havonta megnéz 1 filmet, nem jellemző rá. Kíváncsiságból megnéztem nála, hogy megy 1080ps film IGPvel, és simán vitte. Viszont nekem furcsának tűnt, és lehet emiatt az eltérő FPS miatt volt. Kár, hogy ezen nem lehet utólag javítani, szerencse, hogy őt nem zavarja

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest