- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- NiMH akkumulátor
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
12 éves korosztály?! Ez jó! Ennyire fiatalnak még nem néztek!
Mindegy is apám! Ha a C&C vicc, akkor ne játsz vele! Bár kíváncsi vagyok, hogy mikor fogod megszerezni, csakhogy fikázhasd kicsit!
Még mindig nem értem mi a bajod a grafikával, illetve mit értessz "mai grafika" alatt!? Mindenesetre nem is baj! Még mindig nem értem, hogy minek egy stratégiába übergigamega grafika, de Te biztos vágod!
Illetve, amit még mindig nem értek, hogy ha ennyire értessz a "mai grafikához", mért nem csinálod meg te?Véleményem szerint ennek a beszélgetésnek túl sok értelme nem lesz! Térjünk vissza erre akkor, ha kijön a 4 és nem fog tetszeni! Mert ugye megszerzed!?
-
toth_janika
őstag
Hát apám szerintem meg nagyon nem jól mondod! Mért is? Azért, mert ha idióták dolgoznak az EA-nál, akkor csinálj jobbat!
A grafikával mi a bajod? Mit vársz egy stratégiai játéktól? Crysis szintű dzsungel-kidolgozást, vagy mi a halált?
Értelmes történetet? Mi a bajod a történettel? Egyáltalán melyik C&C rész történetéről beszélsz? Vagy összesen az egészéről?
Ha meg a szovjetek harcolnának az amcsikkal és utána jönne a gonosz NOD meg a király GDI akkor aztán qrva nagy sztorija lenne! Akkor meg az lenne a bajod, hogy "mit keresnek a szovjetek között a GDI lépegetői"! Hagyjuk már!
Ember! Ez egy sci-fi játék! Nem realisztikus 2. VH-s cucc! Mért vársz gépfegyvereket meg tankokat?
Ha gépfegyvereket meg tankokat akarsz ott a Panzers General meg a Rush for Berlin! Játszál azokkal, ne C&C-vel!Sztem a TW, a 3-nak is jó a hangulata, és jól lehet tolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest