Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azóta is akognitív disszonancia állapotában leledzem. Mert tulajdonképpen EBBEN nem vagyok hajlandó hinni. Sok mentális, spirituális dologban igen, de ez már nagyon túl van ezen a szinten.
De túl azon, hogy életem egyik legtragikusabb eseményéhez kapcsolódik, teljesen tiszta fejjel sem tagadhatom, hogy ez nem cold reading vagy hasonló, szélhámosok által gyakorolt trükk volt. Én eleve nem akartam odamenni, nem is apámról kérdeztem a nőt, és mellesleg éppen a teljes nyugalom állapotában voltam, mivel apám, aki soha életében nem volt beteg, éppen aznap kapott egy tiszta leletet. Arról volt papírunk egy több napos, teljes körű kivizsgálás alapján, hogy semmi baja.
Ehhez képest az a nő kérdés nélkül közölte, hogy apám heteken belül meg fog halni, és az orvosok benézték a vizsgálatokat. Azt is megmondta, hogy hogyan fog meghalni. Mindez pontosan bejött neki, semmiben nem tévedett -- pedig belőlem erre vonatkozó információt nem szedhetett ki, mert ugye én az ellenkező jelekről tudtam. Mellesleg nem is kérdezett. Egyetlen szót sem.A barátomat sem faggatta, hogy az rávezethesse a megoldásra.
Mellesleg az én jóslatomért a tarifája töredékét kérte (amúgy is olcsóbb volt, mint a többi hirdető), mert túl rossz hírt kellett mondania.
Egyébként heccből, kíváncsiságból, ajándékból több, sokkal jobban menő "szakembereknél" is jártam, akiket mások ajánlottak. Na, ezeknél pontosan tudni lehetett, hogy hogyan informálódnak. Nem vezettem őket félre, de vigyáztam arra, hogy a gesztusaimmal, hanglejtésemmel, stb. ne segítsem őket. Orbitális baromságokat hoztak ki, már a múltamról és a jelenemről is. (Az egyik azóta a legfelkapottabb sztárjósok egyike, horribilis tiszteletdíjjal.)
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
lo A topik a többi elengedhetetlen topik, a Látóasszonyok topikja és a Siratóasszonyok topikja hagyományát is éltetve ad...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad X260, 12,5" HD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 3000 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest