Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
feeregon #7356 üzenetére
Csirke alsócomb eszméletlen. Tegnap csak simán beszórtam grillcsirke fűszersóval, majd pár órát pihent. Sütöttem 180 fokon 20 + 15 percet. Kívül roppanós, belül szaftos, puha, ízletes. Combot szoktam még panírozva 160 fokon is sütni 2x 20 percet, szépen barnul a panír, hús átsül.
-
Régebben nézegettem én is ezeket a gépeket. Érdekes, hogy nincs hozzájuk pótalkatrész a shopban. Míg például a 9270-hez még a legapróbb gumidugó is megvásárolható, ehhez se sütőtál, se rács, se szilikonlábak.... Pedig utóbbira szükség lesz az tuti. Vagy ott az NA3xx sorozat, szintén nuku pótalkatrész.
-
Az alsó burkolat szellőzőin keresztül beáramló levegő egy része ide érkezik:Itt kilép, majd át a sütőtál burkolatába:
Abből felül lép ki a levegő:
Ahonnét folytatja útját felfelé, majd a nyilakkal jelölt kiemelkedésben hátra és ki a szellőzőn:
A ventilátor lapátjai nincsenek döntve, tehát igaziból csak oldalra keringeti a levegőt. A sütőtér belső kialakítása következtében kering a levegő, illetve távozik hátrafelé. Azért tud alul beáramlani a levegő, mert a ventilláció hatására egyfajta vákuumhatás alakul ki. Amúgy ha az ember letakarja a tetejét egy nylonfóliával, nem történik semmi, se oda nem szívja, se semmi. Ezen kívül mivel írtam, hogy láttam szétszedve is (csak az valamiért nem ment át egyeseknek), részemről lezártnak tekintem a témát.
-
válasz
erdey_a #7323 üzenetére
Láttam szétszedve philipset + érezni is hol áramlik be a levegő + a logika is ezt diktálja, ezen kívül felül semmilyen légbeömlő nincs a perem alatt, emiatt ott levegő nem is áramlik semerre.
A sütőtér és a burkolat között van egy kb másfél centis üreges tér körbe ahol folyamatosan áramlik a levegő lentről a hátsó szellőzőig. A sütőkosáron át szintén alulról áramlik fel a levegő, majd a burkolat mögött hátra és ki.
-
-
válasz
Beni2360 #7270 üzenetére
Okés, csak érdekelt volna hogy oldották meg.
Közben találtam az amazon.de-n a cosori shopban képet, szerintem ilyesmi lehetett a tiéd is. Ez egy másik fajta kosár, mert alapból középen keresztben és hosszában is egy kiemelkedő csík található, itt pedig lyukacsos középen is. A széleken pedig a kitüremkedés helyén is likas, ahova a fogantyúval szembeni oldalra beillesztettek egy szilikon (gondolom) távtartót.
-
-
Szerintem belenyúlhatott két rossz gépbe, nem gondolom, hogy ennyire rövid élettartamúak lennének a gépeik általánosságban. Azért annak lenne nyoma a neten, ha fél-egy évet bírnának az airfryerek. Amúgy az amazonos rendeléssel ettől a profi supporttól is elesne az ember, érdemes meggondolni.
Még azon gondolkodtam, hogy a cosorinak a kosarát mennyivel lehet nehezebb tisztítani például a philipshez képest. A cosorié oldalt is tele van nyílásokkal.
--------------------------------------------------
Múltkor a fogyasztásmérőn keresztül készítettem vacsorát a hd9270-el, kíváncsi voltam mennyi áramot fogyaszt. Összesen 18 percet üzemelt 180 fokon, 0,33kwh áram fogyott el, ami körülbelül 13 forint.
-
Köszönöm! Amazonos dologgal nekem az a bajom, hogy probléma esetén nehezebb velük ügyet intézni. Apropó, a cosori 2 év cseregarancia mit takar? Ha 2 éven belül bármi probléma adódik, nem kell szervizbe küldeni, hanem azonnal cserélik? Itt például nem is a géppel volt probléma és kapott másikat a user.
Ennél a prémium cosorinál azért elég trágya megoldás, hogy a sütőtálon csak úgy fekszik a kosár. A philips 9270 gumis megoldása szerintem ezerszer jobb ötlet.
Mondjuk utána a második gép is összeszarta magát.
-
A cosori airfryereknek milyen a minősége (anyaghasználat, összeszerelés stb), például a philipsekhez képest? Családban szeretnének gépet és még nincs meg a kiválasztott irány. Philips gépekkel volt rossz tapasztalat (zörgő elemek, silány kivitelezés), ezért merült fel a másik márka lehetősége. Ninjáról olvastam, hogy esetleg jobb a minősége, ott viszont gyakorlatilag nincs kivehető kosaras gép.
Köszönöm szépen!
-
válasz
b4lukapitany #7229 üzenetére
Szia!
Igen, a szülinapodon küldik reggel.
-
válasz
werszomjas #7212 üzenetére
-
válasz
werszomjas #7190 üzenetére
Az appos dolgon kívül egyformák.
-
válasz
magmakocka #7179 üzenetére
Grat a gépezethez!
Megkenheted szilikon ecsettel is, vagy veszel permetezőt, próbáld ki neked melyik jön be. Kenhetsz bátmit, ami jólesik, ezt neked kell kitapasztalni.
Én úgy tisztítom, hogy a kosarat a sütőedénnyel csak a szivacs puha felével tisztítom, soha nem dörzsölöm, nincs is rá szükség. A gépet miután kihűlt, belül áttörlöm jar-os-nedves szivacs puha felével ahol csak hozzáférek, a fűtőszálat lehet a dörzsi felével is finoman. Azért a szálak közé és a fűtőszál alá is be lehet férni valamennyire. Ezután vileda mikroszálas kendővel áttörlöm kívül-belül. Nálam mindig csilivili a gép. Felesleges minden ilyen extra szer, a tapadásmentes bevonat tényleg eszméletlen, tulajdonképpen a melegvíz leviszi róla a cuccot, csak a zsírtalanításhoz szükséges a mosogatószer.
-
válasz
AndrewBlase #7116 üzenetére
Köszi, hogy megnézted!
-
válasz
AndrewBlase #7113 üzenetére
Ez csak sablon szöveg, általában az akciósokra is viszi a kuponokat, ezek szerint belenyúltál egy olyanba, amelyiknél nem.
Ha van kuponod, kipróbálhatnád a hd9270/70-et viszi-e, mert szokta vinni.
-
Ismét akciós a philips hd 9270/70, szülinapos kuponnal 32 ezer forint környékén megvásárolható.
-
Akit érint, a lidlben 999ft-ért kapható az alábbi olajpermetező:
-
válasz
undercover #6914 üzenetére
Szerintem ne kapkodd el, az utóbbi időben folyamatosan az ment, hogy felugrott 60 ezerre, majd vissza 45-re.
-
válasz
sutirablo #6880 üzenetére
Szuper gépek, jó választás volt!
A sült krumplis dolog engem is érdekelne, az még nekem sem sikerült.
A rántott sajtot kellene még kitapasztalnom, azt olajban tökéletesen tudtam sütni (trappistából készítem, nem sajtkészítményekből), itt viszont eddig kifolyt, mint a kezdet kezdetén az olajos sütésnél. Ízek tekintetében én tökéletesen elégedett vagy és imádom, hogy semmiről nem kell itatni az olajat. A húsokra és panírozott húsokra szoktam fújni kicsit, úgy szépen megsül a panír, amúgy nem használok másra olajat.
-
válasz
undercover #6851 üzenetére
Ha nincs szükséged a wifire, akkor nyilván.
-
12.30 - tól lidlben:
-
Igen így van, ha egy darab valamit készítesz benne, akkor mindegy honnét éri a levegő. Azonban ha például két kacsacombot, 5 csirkecombot, hasábkrumplit stb szeretnél megsütni (ami azért általánosabb), akkor nagyon nem mindegy, hogy a szélső termékeket éri közvetlen a levegő, a többit csak közvetve, vagy az összeset egyformán éri.
Álljatok szembe hárman egy ventilátorral, majd álljatok egymás mögé, elég egyértelmű a helyzet.
-
válasz
Dr Bubo #6667 üzenetére
Eddig panírozva sütöttem a csirkét olajban és az airfryerben is, kipróbálom legközelebb ezt a verziót is. Köszönöm a tippet!
A csirkecomb egyébként istenien készül a gépben, ropogós a panír, belül pedig nincs kiszáradva a hús, ízletes nagyon. Tegnap tarjaszeleteket sütöttem panírban, kipróbálom majd anélkül is. Frankó lett nagyon.
Ma kacsacombot sütök, már tegnap befűszereztem.
-
#6589Essejó, #6590erdey_a, #6592Beni2360
Köszönöm szépen mindenkinek az ötleteket!
A sütőpapírhoz és a készlethez szeretnék linket kérni.
Nem lustaság miatt, hanem mert ezekből általában renegeteg elérhető és nem látom értelmét a próbálgatásnak, ismeretlen dolgok rendelgetésének, ha egyszer vannak ismert, bevált termékek.
Eszméletlen egyébként a gép és maga a technológia. Tegnap sütöttem melegszendvicset, szuper lett. Este csirkét krumplival, a csirke bundája ropogós, belül ízletes, szaftos, vajpuha. A combokat (dobverők) most úgy sütöttem, hogy 180 fokon 20 perc, majd fordítás után ismét 180 fokon 20 perc, a második etapban még átfordítottam őket egyszer. Olajsprayvel megfújtam mindkét oldalát, az egyiket a sütés előtt, a másikat fordításkor. Legközelebb majd megfújom mindkét oldalát előtte. Fűszerezés: só, cayenne bors, bors, délután így bent volt a hűtőben, este panír, sütés. Isteni jó (és csípős).
-
Olvastam a topikban, hogy bizonyos dolgok sütésénél (pl. kakós csiga) érdemes sütőpapírt alátenni, hogy ne kerüljön alulra a csokiból. Gondolom egy ilyen sütőkészlet megfelelő lenne a célra a HD9270/70-hez. Erről jut eszembe, ha az ember egyébként is átforgatja közben a dolgokat, nem egyszerűbb akkor már például a húsokat is ebben sütni? Ebben az esetben gyakorlatilag csak ezt az egy tálat kellene elmosogatni + a zsiradék is a hús alatt marad. Persze ez csak egy ötlet, ki kellene próbálni. Értem én a rapid air-t, viszont az csak ott működhet, ahol alá tud fordulni a meleg levegő a terméknek. Bár szerintem mindent jobb átrázni, átforgatni egy idő után.
Tegnap próbaképpen sütöttem csirkecombot és krumplit, frankó lett. Ki kell tapasztalni mit hogyan lehet jól elkészíteni.
-
Köszönöm a tanácsaid!
Érdekes, a használatiban azt írja minden használat után el kell mosni a gépet, a fűtőszálat kefével. Ti pedig a gyakorlatból adódóan írjátok, hogy nem kell vele foglalkozni. Szerintem abból sok jó ki sem sülne, ha az emberek mindenféle kefékkel nekiesnének a fűtőszálnak. Persze aki tudja mivel és hogy lehet ezekhez nyúlni, oké, kefézgesse, a többi pedig jobb ha nem nyúl hozzá.
-
Megérkezett a gép, később tudom majd csak átvenni és kipróbálni. Kíváncsiságból és az elérhetősége miatt próbára veszek most egy mantova olajsprayt, később azonban szeretnék egy megfelelően porlasztó utántölthető sprayt. Tudnátok ilyet ajánlani?
Van fertőtlenítős palackom, azokból nem jön ki az olaj?
-
-
Köszi szépen, kipróbálom!
A tisztítási tippet is köszönöm!
Azt szerettem is volna kérdezni, hogy a gépet a mindennapos használat mellett hogyan lehet majd tisztán tartani. A kosár stb. elmosása oké, viszont felette ott a fűtőszál és a ventilátor, azokat és a környezetüket hogy tudom majd tisztítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Kerékpársportok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest