- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
inspiroyhome
senior tag
válasz
hallador #418 üzenetére
"Te vagy a hibás, mert ha arra nem vagy képes, hogy utánanézz valaminek, akkor ne a rendszer legyen már a hibás."
Érezze magát szarul amiért kipróbálta és rájött hogy neki nem ér meg órás szarakodást az hogy működésre bírjon valamit? Emlékszem én is ezt kaptam, nem a rendszer a szar, te vagy pöcs amiért nem akarsz órákat pazarolni arra hogy feltelepíts egy alkalmazást.
-
King Unique
titán
válasz
hallador #138 üzenetére
Nem mondod... én is tudom, hogy elég 10 GB, sőt írtam, hogy akár 8 GB-os pendrive-ra is feltolható és használható. De általában a 15-30 GB a javasolt. Windowshoz meg pont nem elég ennyi, mert eleve min. 40-50 GB-os (vagy nagyobb) partíciót illik adni neki. Persze ki lehet centizni, csak utána ne csodálkozzon senki, ha gondok lesznek, főleg egy build upgrade esetén...
kedvedért helyesbítettem, nehogy má' ezért is majd belém kössél...
te aztán nem szoktál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged