- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Micro Four Thirds
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Ezért se adnék plusz pénzt, az tuti. Swif2 + gyorskötegelő.
-
D.Orion
veterán
Már az S1 Plus bejelentésekor felhívtam mindenki figyelmét arra, hogy a dobozán ott a gyönyörű ventilátor felfogatás. Hát ez szörnyű! AC rossz az irány!!
-
Danex
addikt
tudom ráköthetném, csak az a baj, hogy 2pines a nyákon lévő csatlakozó rész ráadásul "kerete" is van, a ventihez meg még nem gyártattam ilyesféle átalakítót idő hiányába
de az alaplapról így is vezérelve van, hogy ha 48fok felé menne akkor növelje a fordulatszámot, de pl CoD8 alatt 43fok fölé nem megy 50%-os fordulaton
-
Jim-Y
veterán
Engem ez a turbo modul nemigen érdekel, de valaki elmondhatná, hogy magát a bordát M.O-n hol tudom megvenni?! :/
-
Danex
addikt
válasz Bogyó bá' #16 üzenetére
7volt-os dolgot én se ajánlom nálam már vágta le a tápot
összesen 8500Ft-ot költöttem ennek a régebbi verziójára(s1,rev2) +ventire
A VGA-m max hőfoka 80fokról maximum 46ra csökkent, szinte néma csendben a gyárihoz hasonlítva
tehát 8500Ft-ból sokkal halkabb, és sokkal hűvösebb kártyát kaptam és ha a csavarokat nem roncsolom szét akkor a garancia is megmarad
-
banhammer
veterán
Nem értem miért használja az Artic a Sone a zaj megadásánal.
Mindenesetre az tudom, hogy nem gyárt hangos ventilátorokat.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
nagyúr
Jha, kb. Nekem 1 van rajta, igaz egy 4670-et hajt, az meg nem melegszik.XD Szóval a pofátlanság ne továbbja...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
macilaci78
nagyúr
Opcionális hűtőmodul, értsd: ventilátor.
Nekem is van egy ilyenem a szekrény tetején, meleg nyári napokon turbózom az integrált hűtőmodulomat vele.
A gumipókot nem árulják külön?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
törölt tag
válasz Bogyó bá' #16 üzenetére
Ezt a kört csak egyszer kell(ene) megtenni, vagy fórumot kell(ene) olvasni
A garancia megfelelő kézügyesség/hajszárító esetén nem vész el
Nekem bizonyítottak ezek a vga hűtők(normális ventilátorral kiegészítve), én a "nagyon hasznos" kategóriába raknám
+flame
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
És itt hol a modul? Mert ez egy sima venti és csók. Ez a turbo modul. -> [link]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez baromi hasznosnak tűnik!
Leírom a vadiúj VGA-tulajdonos "fejlődésének" lépéseit:
1., Vadiúj, nullkilométeres, spéci VGA-t bótbul jó drágán megvesz, és bitangul örül.
2., Már nem annyira örül, miután rájön, hogy a venti k*rva hangos is tud lenni, ha használjuk is a kártyát.
3., Jó sok pénzért passzív hűtőcsodát megvesz, konyhaasztalon ráapplikál, és bitangul örül, mert végre csönd van.
4., Rájön, hogy a kártyája szép lassan (vagy inkább gyorsan) szét fog főni, mert a GPU-t még csak-csak hűti (?) valami, de a memóriákat és főleg a VRM-et semmi. (Ugye így szoktak volt meghalni a "feljavított hűtésű" 8800-ak, 9800-ak.
5., Újabb adag pénz elköltése után visszatérhet a kvázi "gyári állapot". User örül, hiszen megint van hűtése, bár ez némi zajjal jár.Tehát 2 jókora adag zseton elköltése után visszatér a (majdnem) "gyári állapot", leszámítva azt az apróságot, hogy van egy szinte vadiúj, de már nem garanciális kártyája. De nem baj, majd a hardveraprón így is elmegy....
OFF-ba teszem, mert még azt hiszik, hogy flémelni akarok....
kieg: az "életveszélyes" 7 voltos akció már csak hab a tortán....
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Zeratul
addikt
válasz TESCO-Zsömle #13 üzenetére
Túlfeszültség védelem fogja meg a tápot.
-
törölt tag
Ez a módszert már évek óta közismert.
Nem gondoltam volna hogy egyszer "készen" is megvásárolható lesz(#13) TESCO-Zsömle: a 5 és12V közé kötés tényleg nem szerencsés, inkább 47..68 Ohm a 12V-ra igény szerint
[ Szerkesztve ]
-
Zeratul
addikt
válasz TESCO-Zsömle #1 üzenetére
Ha nem codegány szintű a táp akkor azonnal megállítja a védelem. Zárlatos kefe nélküli ventit meg nem nagyon látott még senki. Áramváltó meg szerinted hova van bekötve?
[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
válasz Silentfrog #6 üzenetére
Mert onnan van. Legalábbis felénk.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Móci
addikt
válasz Silentfrog #3 üzenetére
Vagy a postás gumi.
-
Vigneau
félisten
válasz Silentfrog #3 üzenetére
Csak kevésbé elegáns. Komolyra fordítva, egész jónak tűnnek ezek az amortizátorok.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Móci
addikt
Turbó modul: 1db venti. Ejha... Bár, legalább felfogatás van hozzá.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sose gondoltam volna, hogy gyártó is alkalmazni fogja ezt a gyilkos 7V-os megoldást...
Vállalnak garanciát a tápra és a rákötött cuccokra? Mert ha a venti zárlatot kap, akkor megy a 12V az 5V-os ágra...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest