- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKaresz45
senior tag
Az azért hozzá tartozik a dologhoz, hogy már az az 5770 silent is inkább hasonlít valami építőipari termékre, mint videokártyára. A 6850-ről készült (nem hivatalos) képek pedig már egy Ytong elemmel is felveszik a versenyt, szóval annyira nem egyszerű ez a téma. Kell hozzá egy jó szellős ház, anélkül bele sem szabad vágni. Nekem azért vannak kétségeim, hogy sikerül-e. Még ha be is indul a cucc, kérdés, hogy a terhelést mennyire bírja.
yakuza.tora: OK, igazad van, nem feltétlenül a ventik számától függ a hangerő. Konkrétan arra gondoltam, hogy a belinkelt kártyák közül egyik sem kifejezetten silent típus.
-
-
KKaresz45
senior tag
Nekem van egy olyan gyanúm, hogy a TwinFrzr III parasztvakítás. Pl. radeon 6870-ből van Twinfrozr II és III is. A II az 920 Mhz-en megy, a III pedig 930-on. kemény 1% különbség. Szerintem itt arról volt szó, hogy TwinFrozr II hűtőt már 5XXX-re is tettek, egyszerűen frissíteni kellett a márkanevet.
S*Tom*:: A másik kártya sem referencia, amit Dave501 linkelt, másrészt pedig üresjáratban panaszkodott rá, nem terhelésen. De igazából a lényeg az, hogy szerintem nincs extrém különbség a kettő között, ezért nem érdemes váltani. Én komolyan gondolkoztam korábban a passzív 5770-en pont a hang miatt, de ahhoz a felbontáshoz szerintem kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A PowerColor a PCS++ sorozatot, míg az MSI a Lightning szériát frissítette.
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest