- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CzGöbe
tag
Köszi a válaszokat, arra nem emlékeztem, hogy csak az év vége a határidő.
#Amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek, de mivel a föld ovális, éljenek a techno partyk tovább' is!
-
Eugene Roe
őstag
válasz csakos1997 #8 üzenetére
500m az a CEO éves jutaléka ráadásul még 1-2 ilyen, és lehet, hogy pont az.
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
csakos1997
tag
Most ez nem teljesen világos hír előre kifizettek 500m dodót az Intelnek az aurorára vagy ezaz egész projekt ára?
Azért ennyire ez nem jó hír mert 2-3 ilyen és megint csak 1 használható processzor gyártó lesz kurva drágán vagy lehet elvesztem itt az pénzek nagyságában. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Arra 2021 vége a határidő. Tudtommal még egyik partner sem jelezte, hogy nem tudják időre szállítani a megrendelést. Az AMD már a szoftvereket írja hozzá.
Mivel a Frontier egy semi-custom megrendelés az AMD felé, így nem is alkalmaznak benne olyan dizájnt, ami a megrendelés pillanatában nem volt kész a tervezőasztalon. Emiatt van az, hogy a semi-custom megrendeléseket az AMD mindig tűpontosan szállítja. Nulla kockázattal működik ez az üzletág. De ugye nem is kell kockáztatniuk, mert a semi-custom megrendelés lényege, hogy nem versenyeznek senkivel. Ergo nem is kell felkínálniuk a még nem kész dizájnokat. Az egyedi megrendelés miatt a kész dizájnoknak sincs alternatívája a konkurencia oldalán.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom errol van hir, a masikrol nincs. A PH! -nak valoszinuleg nem telik ipari kemekre, igy nagyresz kenytelenek a nagyobb sokkal penzesebb portalok hireire alapozni.
Az utolso hire szerint szoftveres dolgokkal foglalkoznak, mint BIOS, Firmware, Linux kernel patchek. Gondolom a szerverterem infrastrukturajat, mint energetika, hutes, klimatizalas, rack szekrenyek, halozati kabelek, masik ceg kesziti, a szerverek is biztos valamilyen OEM-tol erkeznek. Az AMD dolga idoben leszallitani a megfelelo minosegu CPU-kat es a gyorsitokartyakat az OEM-nek, esetleg egyuttmukodni az alaplap tervezeseben, illetve megoldani, hogy mukodjon is az elkepzelt szoftveres kornyezetben.
Azt nem tudom, hogy a hatarido mi ebben a projektben.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
kakuk.tamas
addikt
Előre kell fizetni az 500 millió dollárt.
A semmibe az Intel se gyárt semmit.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
dokanin
aktív tag
Kár, hogy én nem rendeltem egy ilyet az inteltől.
-
CzGöbe
tag
Mindig csak az Aurora késése a téma. Mi a helyzet a Frontierrel?
#Amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek, de mivel a föld ovális, éljenek a techno partyk tovább' is!
-
E.Kaufmann
veterán
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM