- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Videós, mozgóképes topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Én nem nézem a topikot, csak használom nagy elégedettséggel.
Amúgy meg ott a Carbonaut vagy milyen szilikon lapka, meg fel lehet polírozni, ahogy a kolléga írta.
Szerintem gyártófüggetlenül gyengus az összes asztali alaplap/processzor/hűtés/(meg a házak) anyaghasználatban és kidolgozásban. Nyeklenek, nyaklanak. Egyszer kell rendesen összeszerelni és nem bántani őket, mert hamar megsértődnek.
-
E.Kaufmann
veterán
Nem is kapsz
Én meg a Ryzen lapoknál is látom, hogy nem valami hű de egyenesek azok sem és még a gyári hűtés is deformálja kissé őket. Mindenesetre mind otthon az AMD mind cégnél az Intel Alder Lake jól muzsikál.
Nem nagyon kell piszkálni őket és nem kell öt percenként hűtőt buzerálni, persze ez a DIY kedvelő buzerátoroknak kevésbé jó hír.
Régen az voltam én is, csak az asszony kínaiba vált, ha sokat pepecselek, a gyerek meg elszedi a csavarokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat szerint azonban ez nem okoz gondot, mindössze az üzemhőmérséklet nő meg valamelyest.
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest